5 ting du bør tenke på når du kjøper hesteforsikring

5

Du tenker kanskje om du skal forsikre huset ditt eller ikke. Hesten din er kanskje ikke veldig dyr, men du må gjøre ting som kan beskytte eiendelene dine. Du trenger ikke bare tenke på markedsverdien av huset ditt. forsikring er en måte å beskytte eiendelene dine på. Hvis du tenker på å søke om hesteforsikring, foreslår vi at du vurderer tipsene nedenfor.

Erstatningsverdien til hunden din

De fleste tror at rytterforsikring bare er for de rike, noe som ikke er sant. Å bytte ut en hest til en verdi av $ 10.000 kan imidlertid se ut som en enorm kostnad, spesielt hvis du må betale for barnas høyskole og boliglån også. Saken er at hvis du ikke kan kjøpe en annen hest i tilfelle noe skjer med din eksisterende hest, kan det være lurt å vurdere å kjøpe en forsikring.

Forsikringsbudsjett

Hvor mye bør du sette av til forsikring? Hvis du vil ha svar, kan det være lurt å kontakte en forsikringsgaranti for heste. På denne måten kan du finne ut en nøyaktig verdi av huset ditt. Du tror kanskje at hesten din er uvurderlig, men garantisten vil vurdere mange ting for å få en rimelig erstatningsverdi. Denne verdien vil hjelpe deg med å vite hvor mye du bør bruke på forsikring.

Dødelighetsforsikring

Som hesteeier kan din største frykt være å miste hesten din. Imidlertid kan de verste tingene skje. Derfor må du kanskje være klar for det. Når du kjøper dødsforsikring, foreslår vi at du er kjent med alle vilkårene og bestemmelsene i kontrakten.

Med noen forsikringer kan du gjøre krav ved hestens død, uansett om hesten din døde av sykdom, skade eller naturlige årsaker. Ifølge noen mennesker er et dyr som hest dekket bare når en veterinær anbefaler det. Hvis du ikke aner det, foreslår vi at du lar forsikringsagenten din gjennomgå forsikringen. Dette vil spare deg for overraskelser i fremtiden.

Tap av bruk

Du kan kjøpe denne politikken for å supplere dødelighetspolitikken din. Politikken hjelper vanligvis når hesten din blir syk eller blir skadet. En annen viktig ting du bør vurdere er at du også bør lese de små skriftene. Dette vil hjelpe deg med å få en bedre forståelse av politikken.

Sykeforsikring

Veterinærregningene kan koste deg tusenvis av dollar. Medisinsk forsikring sørger for at du ikke trenger å bruke tusenvis av dollar i nødstilfeller. Medisinsk forsikring har to typer: den ene dekker både generell veterinærpleie og kirurgi, og den andre dekker bare vanlige sykdommer som leddbåndsskade eller kolikkskade. Derfor foreslår vi at du tar kontakt med din lokale forsikringsleverandør for å finne ut hvilken forsikring som kan være et godt valg for deg.

Så hvis du har lyst til å kjøpe en hesteforsikring for hesten din, foreslår vi at du sjekker ut tipsene i denne artikkelen.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta