7 trinn for å bli en vellykket fatracer på et budsjett

7

Tønneløpssporten er en av de mest tekniske, morsomme og adrenalinfylte begivenhetene i hestebransjen. Det kan imidlertid også være en av de dyreste. Dagens ryttere er alle fanget i å eie $30 000-hesten med $70 000-lastebilen og tilhengeren; som ikke engang inkluderer prisen på vedlikehold og utstyr. Selv om jeg ikke mener å fraråde noen bort fra sporten. Du kan fortsatt være en vinner uten å bruke en liten formue. I denne artikkelen vil jeg vise deg syv trinn for å bli en vellykket tønneracer på et budsjett.

1. Du må godta din økonomiske status. Uansett hvilken sport du driver med, må du alltid konkurrere med de som er mer privilegerte. Dette er ikke en svakhet eller handikap, så ikke vær motløs eller bitter. La det inspirere deg.

2. Nå som du har akseptert din økonomiske stilling, må du klare deg med det du har. Ikke bli fanget opp med hva andre kan gjøre. En $6500 bumper pull og 1500 lastebil vil få deg til samme tønneløp eller rodeo som $70.000 riggen. Uansett hva du kjører, vil det ha null innvirkning på det som skjer på arenaen.

3. Det er et stort konkurransefortrinn som så mange ryttere ikke utnytter, og det er å være den mest korrekte rytteren. Uansett hvilket nivå hest du er montert på, legger folk merke til og applauderte de som rir godt. Så mange ryttere er overmonterte og kan ikke kontrollere hesten sin. Folk merker det, og du trenger ikke å være sånn. Vær forberedt på å ri den beste hesten i feltet.

4. Ja, de fleste vinnende 1D-rodeohester i sin beste alder (8-14 år) kommer til å være $30 000 og mer. Imidlertid er det andre hester der ute som også kan vinne. Eldre hester fra 16 år og oppover er gode lærere som ikke bare tar deg til betalingsvinduet, men vil lære hvordan du virkelig ri og være takknemlig. Disse hestene er veteraner innen sporten og vet veien til suksess.

5. Tidligere sa jeg at du ikke bør prøve å holde tritt med alle andre har. Det er imidlertid viktig å ha utstyr og fôr av god kvalitet som vil hjelpe hesten din til å yte etter beste evne. Pengene du sparer på å ikke kjøpe en stor lastebil, tilhenger og fancy hest, kan investeres i en fin sal som vil hjelpe deg å ri, leddtilskudd for å holde hesten god og fôr av høy kvalitet som gir den beste ernæringen.

6. Når du har mestret den eldre hesten og har overlegne rideferdigheter enn konkurrentene dine, er neste steg å kjøpe en unghest. Yngre hester er dyrere enn eldre hester fordi det ikke er noen begrensning på potensialet deres. Og i tillegg er yngre hester fortsatt ikke for høye i pris. Nå som du har perfeksjonert rideferdighetene dine og forstår tønneracing, kan du trene og ta med deg en ung prospekt. Dette vil være den mest givende av trinnene. Ingenting er mer tilfredsstillende enn å vinne på en hest du har trent og tunet.

7. Dette siste trinnet kan være det viktigste. Omfavn din fiasko og mangel på midler. Det vil gjøre deg til en ydmyk og talentfull rytter, som aldri kan tas fra deg. La begrensninger være inspirasjon til å gjøre store ting i tønneracing. Og hjelp alltid de mindre heldige, de trenger noen til å inspirere dem også.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta