Å velge den beste dressursadelen gjør en virkelig forskjell

Å

En dressursal kan defineres som den forlengede delen av et kjørefeste over hesteryggen. Det finnes forskjellige typer, men en person bør velge den som passer perfekt til hesten, og komforten til rytteren er også viktig her. Du skal også kunne sykle uten problemer på den.

Hvordan bør du velge?

Bygget til hesten din er svaret på dette spørsmålet. Har den en flat form i ryggen eller en dippy en? Hva med skuldrene? Er de normale eller brede? Er hesten din en varmblods eller fullblods? Dette er alle punktene du må vurdere før du bestemmer deg fordi det er viktig å velge den rette for deg selv.

Salene:

Et godt alternativ er wintec Isabelle siden spiserøret kan endres. Imidlertid er det kanskje ikke foretrukket av alle.

• Merk at du må være opplært til dette.

To mer populære typer inkluderer George Aachener Sorrano og Crosby Prix St George saler som sikrer rytteren en god kjøreopplevelse.

Brukere har gode ting å si om Albion-salen. Den er nå tilgjengelig i to nye modeller som er kjent som SL og SLK som består av et ekstremt dypt sete. Det har imidlertid vært klager på at SLKs pommel er for høy.

Sett dette til side, inkluderer dens mest imponerende funksjoner det vakre utseendet det har og kosen det gir.

En annen avslappende modell er Schleese-bølgen som passer både hest og rytter. Den har en utbredt spiserør, et veldig dypt sete, lårruller som er avtakbare og en bemerkelsesverdig design. Alt dette utgjør et stort mesterverk.

Tilpassede saler inkluderer de av Black Country-modellen som er produsert i samsvar med rytterens størrelser og behov. Noen sier at den mest komfortable salen er Balance Zenith så langt. Andre inkluderer Keiffer (har en smal vri og et dypt sete), Klimke, Prestige, Stubben, Niedersuss, Whippy osv. For bedre balanse mellom bena og setet er det greit å gå for Hennig-modellen. Den har også en grei kvalitet. Lasertypen har et mykt sete, ulike bredder og er fleksibel.

Oppsummering av alt, valg av riktig dressursal viktig da riktig valg gjør hesten fornøyd og ri til en behagelig aktivitet. Bare sørg for at den passer til begge, og justeringer kan gjøres uten problemer.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta