Alt om squash og utstyret som brukes til å spille squash

A

Squash er en sport som er ganske lik tennis på mange måter. Utstyret som brukes til å spille spillet ligner tennis på mange måter. Racketter og hule baller er to viktigste spilleutstyr som trengs for å spille squash. I motsetning til tennis spilles squash innendørs innenfor fire vegger. Begge spillerne ville stå på samme side og prøve å slå ballen på veggen overfor dem. den har sitt eget sett med regler. Sportsutstyr av god kvalitet er et must for å spille spillet trygt og nyte.

Racketter er det viktigste spilleutstyret i squash. En typisk squashracket er laget av karbon og aluminium. Raketthåndtaket er ganske kort. Rakettens hovedoverflate er sammenvevd med strenger. Normal vekt på kvalitetssquashracketer er 120g og 200g. Det er vanligvis lettere å kontrollere mindre racketer. Hvis du ser racketene som brukes av de profesjonelle spillerne i spillet, vil du oppdage at de alltid foretrekker korte og lette racketer for bedre kontroll. Det er folk som også bruker tunge til kraftige slag, men de mangler kontroll. Strekkstyrken til racketstrengen er en svært viktig faktor å vurdere når du ser etter å kjøpe squashracketer. Strekkfastheten avhenger av materialet som racketen er laget av. Erfarne squashspillere foretrekker ofte karbonracketer mens amatørspillere velger aluminium.

Å velge squashballer er et annet viktig aspekt ved kjøp av squashutstyr, som avhenger av nivået på spillet ditt. Gule prikkballer, hvite eller grønne prikkkuler, røde prikkballer og blå prikkballer er de forskjellige typene kuler som brukes i squash. Hvite, grønne og blå prikkballer brukes av amatørspillere mens profesjonelle spillere bruker gule baller. Røde prikkballer brukes vanligvis av trenere.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta