Barneridning – Hvor lang tid tar det å lære?

B

Rideleksjoner, utstyr og relaterte utgifter krever en god del penger og tid fra foreldre til håpefulle ryttere, og det er derfor ikke overraskende at de samme foreldrene er opptatt av å forstå hvor lang tid det vil ta for barnet å lære å ri på hest.

Det mest ærlige svaret på spørsmålet er at faktisk mestring av sporten virkelig er en reise som skjer i løpet av livet, og ryttere vil lære av en kombinasjon av sine instruktører, hester og jevnaldrende.

En enkel måte å se på svaret på dette spørsmålet er å vurdere en blanding av 4 kriterier som inkluderer:

1, Evne til å svare på coaching
2, Individuelt talent
3, Rider tillit og
4, Ønsket ferdighetsnivå.

Gjennom en kombinasjon av leksjoner, tid brukt rundt hester og enkle øvelser utenom hest vil barnet aktivt lære å sykle.

En rytters evne til å svare på coaching er en av de første viktige referansene for å lære å ri, og med et mylder av retninger og instruksjoner angående posisjon, teknikk og kontroll, føler ryttere seg ofte overveldet i begynnelsen. Imidlertid, med tålmodighet, vil barnet ditt snart ubevisst svare på mange av de første direktivene uten en gang å flykte.

Mens første leksjoner vil bli holdt på lunge line, vil barnet ditt raskt gå videre til private leksjoner og til slutt en gruppesituasjon. Gjennom disse trinnene kan du trygt si at barnet ditt lærer å ri, og før lenge vil barnets instruktør fokusere på nye teknikker når de går videre til neste prestasjonsnivå.

Til syvende og sist bør du erkjenne som med så mange andre ting i livet at ryttere utvikler seg på sine egne nivåer, og det er viktig å innse at ferdigheter i salen kommer fra en kombinasjon av leksjoner, øvelse og erfaring.

Hester og ponnier er gode lærere og like viktige som trener i barnets fremgang mot å være en hestesport. Fra den første leksjonen der barnet ditt forhåpentligvis vil bli introdusert for en stabil, pålitelig montering, til senere leksjoner på hesten som av og til skremmer, vil barnet ditt vokse og lære av de unike egenskapene, egenskapene og atferdene som presenteres av hver hestepartner.

Hver eneste leksjon bør fremme den unge rytteren på en vei mot ridekompetanse. Ryttere vil også bruke timer på å lære av sine jevnaldrende. Det er her instruktører kan hjelpe elevene til å vokse ved å bruke andre ryttere og deres fester som eksempler. Vitne til korrekt utførte manøvrer og øvelser øker ofte ferdighetene raskere enn instruksjonene etterfulgt av en prøve -og -feil -tilnærming.

Å lære å ri er vanligvis vanskelig for nye ryttere på grunn av deres begrensede eksponering for hester og god treningstid. Unge ryttere som ønsker å utvikle sine ferdigheter utover den begrensede tiden som er tilgjengelig for leksjoner, bør be lærerne om noen kondisjonstreningsøvelser som vil utvikle muskelhukommelse. Disse treningsøktene, gjort unna rideskolen, vil ofte øke ferdigheten i salen og hjelpe barnet ditt med å mestre ridning raskere enn å stole strengt på leksjoner.

Tiden det tar å lære å ri er noe ekstremt vanskelig å kvantifisere ettersom mestring skjer på forskjellige nivåer for alle ryttere. En bedre indikator for foreldre å bruke for å vurdere fremgang, er hvor mye glede barnet deres får fra å ri. Det er her du kan se verdien av leksjoner og barnets individuelle fremgang og suksess.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta