Baseballtrenere for ungdom: Å klemme feilen er en dårlig vane

B

Hvis du coacher ungdomsbaseballspillere til å knuse feilen, har du bare gravd dem ned i et hull. Å knuse feilen innebærer en liten muskelbevegelse som reduserer kraften og balltrehastigheten. Noen ungdomsbaseballspillere blir lært opp til å vri eller snu bakfoten for å skape mer bathastighet og kraft i svingen. Ingenting kan være lengre enn sannheten. I tillegg er det nesten umulig å treffe midtre eller utvendige tonehøyder med balltre hvis du har et problem med spinnende fot. En sikker pop ut!

Hvorfor blir swingteknikken kalt å klemme feilen fortsatt undervist til ungdomsbaseballspillere?

Noen trenere mener at det er nødvendig at slagere er på føttene ved kontaktpunktet. Dette er ofte kjent og lært som “klemme feilen”, “klemme feilen”, “klemme feilen” og “klemme feilen”. Trenere som forfekter denne svingteknikken er typisk trenere i ungdomsligaene. Denne svingteknikken er ikke det store slagere gjør i de små og store ligaene.

Trenere som fortsatt går inn for å klemme feilsvingteknikken, gjør det vanligvis av en av følgende grunner:

1. Trenere har ofte store egoer og mener at deres metoder er bedre enn andre.

2. Treneren undervurderer potensialet og evnene til ungdomsbaseballspillere.

3. De har aldri sett en video av profesjonelle slagere, i sakte film, bilde for bilde.

Når du ser på videoer med livehastighet eller stillbilder, vil du sannsynligvis se hvordan det ser ut som å klemme feilen. Men når du ser på bilde for bilde, vil du se at feilen ikke blir klemt før lenge etter kontaktpunktet. Hælen som kommer opp fra bakken og fotballen vrir seg er faktisk et resultat av at kroppen roterer på massesenteret eller aksen.

En annen grunn til at noen få trenere fortsatt tar til orde for å knuse feilen.

De mener det er en enkel måte å lære bort hofterotasjon til baseballspillere for ungdom.

Noen hevder at mange trenere undervurderer hva ungdomsbaseballspillere kan gjøre. Uansett hvordan du ser på det, eller hva årsakene er, vil det å lære små ligaspillere feil svingteknikker bare sette dem opp for å mislykkes når de går videre til høyere ligaer i baseball.

Ungdomsbaseballspillere må lære den riktige måten å svinge balltre på fra begynnelsen, slik at det de lærer ikke trenger å bli avlært senere. De fleste voksne vet hvor vanskelig det er å bryte dårlige vaner.

I tilfelle du har blitt opplært på en feil måte å slå på, her er noen tips for å avlære squishing av bug swing-teknikken.

Prøv å svinge flaggermusen mens bakfoten er plantet flatt på bakken. Se om du kan svinge uten å flytte den bakre hælen fra bakken. Fortsett å øve til du kan. Det kan også være nyttig å jobbe med å slå utenfor banene utenfor tee. Dette vil hjelpe deg å slå fra hælene og forhindre at foten spinner for tidlig. Å snurre foten før kontaktpunktet reduserer bathastigheten og kraften betraktelig.

Når spillere i alle aldre lærer riktig rotasjonssvingteknikk, vil han eller hun kunne slå baller over utmarksgjerdet, selv om de er den minste ungen på laget.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta