Collard Greens

C

Collard greener er en stift mest sørlige planters aktelse. Collard greener er matte, frodige og fulle av vitaminer. Collard greener, med sin noe sterke smak og seige overflate er feilvurderte skapninger i grønnsaksverdenen. En Collard-grønnformel, etter konvensjon, er for det meste ikke for de 30-minutters middagene.

Enhver formel som forsøker å “løfte opp” disse grønne goliatene på under en time, kommer sannsynligvis ikke til å berøre basen ved riktig spisekonsistens. Som deres fetter, sennepsgrønn, er delikatesse avgjørende for deres attraktivitet. Bare plasser dem i en stor gryte på en moderat brann. En ledetråd for å bruke collard greener i enhver formel er å koke dem til delikatesse, stivne dem og de er forberedt på en rask kveldsmat når lengselen etter noe svakt, grønt og frodig er vanskelig å overse. Dette gjelder også for kålrot.

Sørlig matlaging kan deles inn i “høy nasjon” eller “lav nasjon”. “Low nation” matlaging er grunnleggende kostnad og bruker overfloden av hagegrønnsaker som utvikler seg i multiplikasjon:

– rabarbra

– sukkererter

– søtpotet

– okra

– squash

– margarinbønner

– rutabaga

Dessuten greener:

– krage

– sennep

– kålrot

– løvetann

Hver av disse grønnsakene er satt opp i de fleste sørlige kjøkken med en energi som er umiskjennelig “sørlig” for familiebegivenheter, spesielt ved anledninger og sammenkomster. Det er uvanlige smaker som brukes til å oppgradere denne typen grønnsaker, for eksempel karri, spisskummen, bønnestuing, cayenne eller gurkemeie.

Det som gir lavnasjonsmatlaging sin ekstraordinære smak er alternative fester inkludert. For eksempel kan en collard greens-formel inkludere:

– røkt skinke

– røkt kalkun

– skinke selger

– svineskinn

Dette gjør en fest i seg selv. Den fristende duften av grønnkål og skinke som selges tilberedt i en stor gryte, er et komomatbilde som er vanskelig å overse. Det er en godbit for fakultetene som er de mest vanlige i sørlige familier, og som raskt blir like fremtredende i nordlige kjøkken også. Dette er næring som er sunn, i motsetning til velkjent dømmekraft siden de konsoliderer de mest matende grønnsakene med lite kjøttmål. En collard greener-formel kan inneholde røkt kalkun eller røkt skinke. Inkludert et snev av hakket løk forbedrer i tillegg smaken. Kålrot tilberedt med skinkehauker og tomater fyller luften med en himmelsk duft godt hjulpet av en dæsj bønnestuing eller spisskummen. En melange av tre grønnsaker, krage, kålrot og sennep har glidelås når tomater, grønn paprika og hvitløk er inkludert. Med en anelse om karri, utvikler smaken seg tilstrekkelig bare til å oppfylle ånden til enhver veganer. Ta med en skvett sprø basilikum og duften forvandles til en herlig rett som passer for en herre.

Universet med lavnasjonsmatlaging blir raskt til den nye Americana-maten. Sortimentet og blandingene som er tilgjengelige for kokker er for alle hensikter uendelig. En collard greener-formel for disse delikate, kjedelig grønne, grønne miraklene blir til en kunstferdig kulminasjon når den kombineres av røkt kjøtt og de riktige smakene og urtene. De kan serveres som tilbehør eller hovedrett til kveldsmat. Med hvitløk/cheddar maismel og egg gjør de frokosten bemerkelsesverdig.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta