Double J Barrel Sadles Review

D

En Double J barrel-saler vil garantert få de fleste fatracere begeistret, enten de konkurrerer på toppen eller bare er i gang. Double J Saddlery ble etablert i 1991 og har et tiår med erfaring under sitt kollektive salmakerbelte, og det er sannsynligvis grunnen til at salene deres er av så høy kvalitet.

Double J har et utvalg av tønnesadler tilgjengelig, som hver kan skryte av sportens foretrukne dypsete- og høykantkombinasjon. Frittsvingende fendere gir ryttere et større bevegelsesområde, slik at de kan holde føttene under tyngdepunktet, selv i høye hastigheter.

Disse salene er designet for å gi hesten din det største bevegelsesområdet samtidig som du holder deg sikker og velbalansert. Resultatet? En ny personlig rekord.

Fordelene ved å eie en Double J-sal

Double J Saddlery har brukt det siste tiåret dedikert til å skape det perfekte treet. Med sitt toppmoderne treproduksjonssystem produserer Double J Saddlery trær av høy kvalitet, individuelt bygget for å møte deres stive spesifikasjoner.

Double J-saler har også den forbedrede bakre sporet Double J 3-veis rigging som er sterkere enn den tradisjonelle Double-D-riggen, mindre klumpete og gjør salen lettere å passe til en rekke hester.

Varene som er tilgjengelige i Double J barrel sal-salget er ikke bare designet for å få hesten din til å føle seg bra og levere en enestående ytelse, men de er også laget for å gi rytteren mer stabilitet og komfort. Den dype lommen senker rytterens tyngdepunkt, slik at de lettere kan opprettholde balansen. Gratis

For tønneracing vil du ha en sal med en dyp lomme som gjør deg i stand til å senke tyngdepunktet og opprettholde balansen i trange buer. Free swing stigbøyleskinnet til Double J barrel saler hjelper også rytteren med å holde bena under seg, slik at de kan sitte rundt tønnen og reise seg fra salen når de kommer ut av buen.

Double J Saddlery er stolte av kvaliteten på materialene deres, med rigging i rustfritt stål som er lett å rengjøre og kontrollere, og mykt, men slitesterkt Herman Oak-skinn.

Alle salene i Double J barrel sale viser det høykvalitets håndverket knyttet til Double J. Utsøkt verktøy gjør disse salene like gode å se på som de er å sitte i. Leter du etter noe unikt? Double J vil tilpasse enhver sal for å passe dine behov og utfylle stilen din.

Barrel Saddles vs All-Rounds

Selv om høydepunktet på salget med Double J barrel er den lette Pozzi Pro Barrel Racer med sine høye dønninger og iøynefallende design, er det et par allroundere som er vel verdt en titt, spesielt hvis fatracing bare er ett aspekt av ridningen din.

Double J All-Round veier litt mer enn Pozzi Pro, men beholder samme nivå av håndverk og holdbarhet. Passer for alle typer ridning, fra tønneracing til rancharbeid, All-Round har et sterkt, kraftig horn, et solid tre og en lomme i fin størrelse som vil holde deg sikker under fartshendelser.

Den økte vekten og grunnere lommen betyr at All-Round ikke er like egnet for tønneracing som Pozzi Pro eller Elite Pro, men det er fortsatt et godt alternativ for de som fortsatt eksperimenterer med tønneracing og som ønsker å holde mulighetene åpne.

I likhet med Pozzi Pro og Elite Pro, er All-Round lett justerbar og kan monteres på et bredt spekter av hester, noe som gjør den enda mer allsidig.

Finne den perfekte passformen

Double J Saddlery har lagt ned betydelig innsats i å lage saler som lar hesten bevege seg fritt samtidig som rytteren holder seg sikker i salen. Tross alt, den eneste gangen du skal få det beste ut av hesten din er når den er komfortabel. En dårlig tilpasset sal kan ødelegge sjansene dine for en rask tid og potensielt forårsake smerte og ubehag til hesten din.

Mange tønneracere observerer atrofi bak hestenes skuldre – et problem som nesten utelukkende skyldes en dårlig tilpasset sal. En hest som gjentatte ganger opplever smerte når den strekker seg ut for å forlenge skrittet, vil uunngåelig forkorte det skrittet eller hule ut ryggen, noe som får skuldrene til å enten falle eller rotere fremover.

Doble J-saler er designet for å lindre ubehaget med sine dype skulderlommer som sikrer at forsiden av salen ikke forstyrrer bakoverbevegelsen av hestens skulder eller skulderblad. De utskårne skjørtene på tønnesadlene gir også en tettere passform, noe som gir hesten din mer bevegelsesfrihet.

Konklusjon

Som konklusjon er Double J barrel-sadler den perfekte muligheten til å få en iøynefallende, slitesterk sal som vil forbedre ytelsen din uten å nødvendigvis sprenge banken – spesielt hvis du får et godt salg.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta