Du kan forbrenne mange kalorier ved å spille squash

D

Hvis du har prøvd å finne en morsom sportsaktivitet som vil hjelpe deg å være i fantastisk god kondisjon og helse, så er squash tilfeldigvis et fantastisk alternativ med tanke på at nivået av forbrente kalorier når du spiller squash er veldig høyt. Den består enkelt sagt av en innendørs squashbane med dør hvor 2 til 4 deltakere kan delta i aktiviteten. Det krever anstendig kroppslig form, reaksjoner og konsentrasjon for å sikre at du slår den andre spilleren. Det sier seg selv at med et stimulerende treningsregime som squash og de forbrente kaloriene når du spiller squash, vil du snart finne deg selv å oppnå målene dine, enten det er å nå din idealvekt, holde deg i form og sunn, øke konsentrasjonen eller bare delta i en energisk aktivitet.

Squash er en veldig intens bevegelig øvelse, og anses som en flott kondisjonstrening. Uavhengig av hvor gammel du er eller kjønn, kan du forvente gode resultater av å delta i squash. Det du trenger å gjøre er å melde deg på et idrettssenter og starte med kampen innendørs. Du trenger squashutstyret ditt, og Harrow squashracketer er uten tvil en av de mest effektive merkene du kan vurdere. Ikke bare vil det tillate deg å oppleve en sportsaktivitet, men til og med hjelpe din hånd-øye-koordinasjon, kroppsfleksibilitet og fokus. Squash kan også fungere som en fantastisk stressavlaster etter en krevende dag. Folk sier at det anbefales å komme sammen med kameratene dine for en omgang squash på slutten av dagen for å lindre stresset og forbli i form også.

En titt på forbrente kalorier når du spiller squash:

En rask gjennomgang av kaloriforbrentheten ved å spille squash gjør det mulig å lære hvor nyttig det kan være som en effektiv treningssport og til og med som en treningsrutine. Mengden kalorier du forbrenner vil generelt avhenge av hvor mye tid du spiller spillet og kroppsvekten din. Dessuten vil en kvinnelig deltaker brenne kalorier litt annerledes enn en mannlig spiller. Men hvis du tenker på en kroppsvekt på rundt 65 kilogram/171 lbs, vil det som følger gi deg en følelse av kaloriene du forbrenner når du spiller squash:

Hvis du deltar i spillet i 10 minutter – 130 kalorier

Når du deltar i spillet i 30 minutter – 390 kalorier.

Hvis du deltar i spillet i 60 minutter/1 time – 780 kalorier

Noen myndigheter mener at squash vil hjelpe deg å brenne av flere kalorier i tilsvarende tidsperiode sammenlignet med mer vanlige energiske aktiviteter, på linje med fotball, tennis eller basketball. Det anbefales å forstå at statistikken som er gitt her er en omtrentlig beregning og kan endre seg fra person til person, men spillet vil nesten alltid tillate deg å brenne av en god mengde kalorier.

Squash er et flott alternativ som treningsøkt og også en stressavlaster. Den trener hele kroppen og sinnet i prosessen, samtidig som det er en fantastisk øvelse. Det kan imidlertid hende du trenger egnet assistanse og utstyr for å prøve ut squash, som er et spesielt aktivt spill med høy intensitet. Kjøp utstyret ditt riktig med en Harrow squashracket, passende klær, og muligens hjelp fra en erfaren trener eller instruktør for å forberede deg til spillet. Når du er i flyten, vil du legge merke til gode resultater takket være forbrente kalorier på squash og finne deg selv sunnere, mindre stresset og nyte spillet ditt.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta