Dunlop Squash Rackets

D

Dunlop squashracketer er bare en liten del av produktporteføljen som er designet og produsert av det globalt anerkjente sportsfirmaet Dunlop. Selskapet leverer også utstyr av høy kvalitet for tennis, golf og badminton med tillegg av sportsklær for å komplimentere utstyret. Dunlop har et meget anerkjent rykte i bransjen og har en andel på 90% i salg av squashball over hele verden, noe som bidrar til å etablere selskapet som en merkevareleder.

Dunlop Sport er et britisk eid selskap med forskjellige divisjoner i selskapet som drives rundt om i verden med merkevaren som helhet hovedsakelig eid av SRI Sports i Japan, Taiwan og Sør -Korea.

Dunlop squashracketer er i forkant med å utvikle teknologi og er konstruert av komposittmaterialer som grafitt. Individuelle racketer kan designes og bygges for å fokusere på forskjellige spesifikasjoner for å sikre maksimal ytelse for spillere på forskjellige nivåer av spillet. Heldigvis betyr sportsracketindustriens konkurransedyktige karakter at kostnaden for forbrukeren alltid er konkurransedyktig, noe som bidrar til å holde prisene rimelige – gode nyheter for å tiltrekke seg og beholde nye spillere og senke barrierer for å komme inn i spillet på bakkenivå.

Nick Matthew, som har hatt langvarige perioder på toppen av menns verdens squashranking, bruker en Dunlop squashracket. Nick ser fordelen med en rekke teknologiske utviklinger som har gått inn i Dunlop Biometric Ultimate -racketen. Den har et tett strengmønster, en utvidet hals og et langt håndtak for å gi spilleren den ultimate kontrollen og følelsen. Det overdimensjonerte hodet, et must i det moderne spillet, bidrar også til å generere maksimal kraft. Selve racketen drar fordel av Dunlops biometriske teknologi. Dette inkluderer HM6-karbon som forbedrer racketfølelsen. Aeroskin-teknologien hjelper aerodynamikken ved å redusere drag og er raskere gjennom luften og Gecko-Tac-grepet holder hånden og armen i perfekt harmoni med racketen.

Dunlop fortsetter å være en stor aktør i racketsportindustrien og et pålitelig navn med spillere på alle nivåer i spillet, fra fritidsspilleren, til den entusiastiske amatøren og helt til de profesjonelle turspillerne. Det er et bevis på kvaliteten på racketene at mange av verdens beste spillere, både tidligere og nåværende, har valgt en Dunlop squash -racket. Innovasjon og et engasjement for kvalitet vil fortsette å drive selskapet fremover.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta