Edwina Alexander: En fremtredende spranghopper med blendende smil

E

Edwina Alexander (29. mars 1974), den anerkjente australske hopphopperen, var den første Aussie -hopperen som konkurrerte i finalen i det individuelle hopparrangementet på World Equestrian Games (2006), og hun endte med å vinne fjerde posisjon med sin Pialotta.

Da hun bare var 21, tok hun kronen til Årets unge rytter i Australia (1995) og som 23 -åring vant hun tittelen Australian Speed ​​Champion (1997). Siden hun var veldig ung, er livet hennes godt definert av fart, entusiasme og konsekvent positiv energikilde.

Edwina ble født i Sydney, havnebyen, og vokste opp i en ikke-hestefamilie og fikk ikke muligheten til å ri profesjonell kvalitetshest før 18. Imidlertid viste talentet sin farge siden barndommen da hun begynte å øve med naboens hest på North Turramurra da hun bare var åtte.

Mangelen på gode hester gjorde henne litt irritert, og hun bestemte seg for ikke å fortsette med ridning. Men det var hennes familiemedlemmer som ikke var ryttere som ble den største støtten og overbeviste henne om å fortsette med sin største entusiasme og investering.

I begynnelsen av tjueårene reiste hun til Belgia med hesten Mr. Dundee med et ønske om å bli vellykket. Opprinnelig planla hun å bo der i Europa i 6 måneder, men igjen kom hun tilbake i 1999. På dette tidspunktet jobbet hun for Ludo Philippaerts i 3 år før hun startet sitt eget selskap for kjøp og salg av hester.

Mens hun var sammen med Ludo Philippaerts som medrytter, møtte hun sin sjelevenn, Johannes Augustinus Petrus Tops, populært kjent som Jan Tops, en nederlandsk rytter- og gullmedaljevinner i laghopparrangementet i Barcelona Summer Olympic (1992). Min varmeste gratulasjon går til Edwina og Jan med ekteskapet deres i Saint Paul’s Church i Monaco (17. september 2011)! De feiret bryllupet med sine nære venner og familiemedlemmer på Hotel de Paris.

Det var Jan som først introduserte henne for Pialotta, og det endret dramatisk karrieren hennes i høyere grad. Hun lærte å klare seg mer i det profesjonelle miljøet, og suksessen fulgte henne om en liten stund.

Under oppholdet i Europa ble Edwina i stand til å styre det mannsdominerte hestehoppedomenet og la verden få vite om hennes unike talent og sanne lidenskap som springhopper. Edwina var en fremtredende hopphopper og rytter, og representerte Australia med suksess flere ganger i forskjellige australske og internasjonale sportsbegivenheter, inkludert OL i Beijing (2008), WEG i Aachen, Tyskland (2006), WEG i Jerez, Spania (2002) og så videre.

Vi vet allerede at Edwina er en person utenfor alle begrensninger. Hun trodde at livet er det vi gjør av det. I følge hennes sportslige filosofi er det å tro på seg selv det som gjør oss så vellykkede. Som springhopper må man ha like tro på hestene sine, og det å være rolig og avslappet er veldig viktig før man står overfor et arrangement.

Året 2011 ser definitivt ut til å være et lovende år for Edwina ettersom hun nå har blitt den topprangerte hopperen i GCT -rangeringen (2011) og den topprangerte kvinnelige rytteren på denne planeten, etter seieren i Global Champions Tour 2011.

Årets arrangement var mer eksemplarisk i Cannes da Jumping de Cannes feiret 30 -årsjubileum. Imidlertid var triumfen som fascinerte hjertene til fire tusen tilskuere Edwin på sin franske hest Itot du Château, som vant Grand Prix i Cannes Massa Group. Etter seieren utbrøt hun med lidenskap hvor høyt hun elsket Cannes, og Cannes vaklet aldri for å gjengjelde det samme.

Gratulerer, Edwina!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta