Flate hesteveddeløpssystemer

F

Flate hesteveddeløpssystemer

Her er et enkelt hesteveddeløpssystem for leiligheten; det krever en skjemabok for å finne valgene. I NZ vil Best Bets gi informasjonen mens i Storbritannia er Racing Post papiret som skal brukes.

REGLER:

1. Må ikke ha kjørt sist for mer enn 14 dager siden.

2. Nest siste løp må ikke være mer enn 42 dager siden

3. Legg merke til vinnermarginene og lengdene slått av hver hests to siste løp, og de må være mindre enn 2 lengder totalt.

EKSEMPEL

Siste start: slått med 2 lengder

Nest siste løp: vunnet med 2,5 lengder.

Trekk slått margin fra vinnermargin 2,5 – 2 +,5

Hvis hesten ikke vant noen av de to siste løpene, må de slåtte marginene summere seg til mindre enn 2.

Banket favorittsystem

Tilbake enhver slått favoritt forutsatt at den sist kjørte for ikke mer enn fjorten dager siden og endte uplassert forrige gang.

Det er ofte en god grunn til en hests dårlige opptreden når den var forventet å vinne av tippepublikummet, og du kan noen ganger bli overrasket over hvor raskt de lar en slik hest gå ut med bedre odds neste gang.

Hester for kurssystem

Tilbakestill enhver tidligere kurs- og distansevinner forutsatt at en slik hest har vunnet minst to av sine siste seks løp og sist løp for ikke mer enn fjorten dager siden.

Hestene for kurs veddeløpsteori er like gamle som hesteveddeløpet i seg selv. Trenere vil ofte sette hester til løp der de tidligere har hatt suksess, så teorien om “hester for kurs” kan være en selvoppfyllende profeti.

Favorittsystemet

Dette er for tippere som liker å støtte billige favoritter;

Du støtter ganske enkelt den laveste prisvinneren av siste løp på programmet som sist kjørte i løpet av de siste femten dagene.

Det er viktig at du ikke lar deg rive med av disse eller andre systemer du prøver, men gjør en løping på papiret for å gjøre deg kjent med dem. Systemene vil ha sine løp med tap så vel som sine vinnende løp, så det er viktig å være tålmodig i rolige tider og ikke få panikk

100% spillsystem

Tilbake alle hester som har fullført første, andre eller tredje ved hver start de har hatt, var ikke lenger enn fjorten dager siden.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta