Forbedre squashen din: Fordeler med å se ballen hele tiden

F

Å se squashballen under et rally er det viktigste du kan gjøre for å forbedre spillet ditt. Aldri ta øynene dine for ballen under et rally. hvis du er redd for å se ballen når du er bak deg, bruk beskyttelsesbriller. Det er umulig å nå potensialet ditt hvis du ikke konsekvent holder øynene dine på ballen. Å se ballen mens den forlater motstanderens racket, spesielt når ballen er bak deg, vil øke dramatisk i forhold til hvordan du kan:

Bedre bedømme motstanderens skudd

Du får den første ideen om hvor motstanderens skudd går når ballen forlater racketen hans. Du kan samle informasjon om retningen, banen, hastigheten og høyden på skuddet for hjernen din for å beregne hvor du må være for å møte den. For å spore ballen nøyaktig, er det nødvendig å holde øye med ballen hele tiden. Hvis du venter på å se ballen komme av frontveggen, har du mistet omtrent halvparten av den verdifulle banen som er nødvendig for å nøyaktig bedømme skuddet som er spilt.

Bedre forutse motstanderens skudd

Bare ved å se ballen som delte andre ved støt som kommer fra motstanderens racket, lar du forutse skuddet hans.

Viktig: Hvis du snur hodet tilbake til frontveggen før du påvirker det du ikke forventer, gjetter du! For å volleyve spesielt må du se ballen tidlig for å være på vei til å fange den. Hvis du lærer å forutse om de kjører, dropper, skryter eller går på tvers av banen, så er det halve kampen der. Forventning fungerer bare med å se ballen når den er bak deg.

Forskning viser at “ekspert” -spillere kan forutsi motstanderens skudd til et meget høyt nøyaktighetsnivå opptil 600 millisekunder før støt. Viktige ledetråder for å ta forventede avgjørelser – bevegelse av armen og racketen, spesielt 160-80ms før støt og ballflyging umiddelbart (opptil 80ms) etter støt.

De to viktigste informasjonskildene som brukes av ekspertspillere er:

1. Sannsynlighet – motstanderens strategiske vaner, motstanderens tekniske evner og hans/hennes domstolsposisjon;

2. Posturale signaler gitt av motstanderen – spesielt arm- og racketbevegelsen som fører til kontakt med ballen.

Forskning har vist at ekspertspillere ikke har et bedre “syn” enn nybegynnere, og de ser heller ikke på forskjellige ledetråder for nybegynnere når de søker informasjon som de kan ta utgangspunkt i om hva som skal skje. Snarere ser det ut til at ekspertspillere utnytter tilgjengelig informasjon bedre – spesielt med hensyn til motstanderens arm og racket -handling.

Ekspertspillere identifiserer eller henter også spillemønstre bedre enn nybegynnere.

Forventningsevner spenner fra det enkle – å forutsi ballens sprett, gjennom evnen til å lese stykket tilstrekkelig godt til å volley en fartsfylt balltreff fra forsiden av en “villedende” spiller. Disse ferdighetene blir automatiske med erfaring, men tradisjonelt har vi bare utviklet disse ferdighetene ved å spille kamper.

Bedre beveg deg rundt på banen, ha en bedre rytme

Å se på ballen når den er bak deg er avgjørende for bevegelse. Dette vil i sin tur øke farten til ballen og tillate deg å bevege deg i riktig hastighet, ikke å overkjør ballen. Overkjøring av ballen er et av de største problemene på et nybegynnernivå.

Hvis du ser på frontveggen, vil du bare ha lyden av motstanderen som treffer ballen eller ballen kommer inn i perifert syn for å reagere også. Dette vil ofte føre til at føttene dine beveger seg henholdsvis sent eller veldig sent, og vil gjøre det til en stor ulempe å komme til motstandernes stramme skudd.

å se forbedrer hastigheten din rundt banen dramatisk uten å bli raskere fysisk. Jeg tror å se ballen godt vil få deg langt raskere rundt squashbanen enn å bli fysisk raskere.

Bare gjennom konsekvent å se ballen komme av motstanderens racket når ballen er bak deg på bakbanen, lærer du en rytme for å bevege deg rundt på squashbanen.

Rytme er en integrert del i enhver sport, og letter alle bevegelser.

Ta en bedre taktisk beslutning

Jo mer tid du har til rådighet i dette raske spillet, desto bedre blir beslutningene dine.

Spill tryggere og unngå beslutninger mot deg.

Å se på hjelper deg med å komme deg av veien for racketsving og ball, mens motstanderen din returnerer skuddet. Bruk briller hvis du er redd for å se. Uten å se ballen vil fremgangen din være begrenset og kan være farlig. Se på ballen, og hvis du er for nær og innenfor “ildlinjen” beveger du deg ut av veien, men ikke ta øyet av ballen. Du kan ikke alltid gå tilbake til T når du treffer et løst skudd. Flytt T -posisjonen din om nødvendig.

Ulempen med å ikke se ballen når motstanderen din er bak, er at du kan være skyldig i å ikke rydde, og enda verre, ikke prøve å fjerne. Det kan være forskjellen mellom et slag og en let.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta