Fordelene med å spille squash

F

Squash regnes ikke lenger som en middelklassesport som den en gang var for mange år siden, den er åpen for alle. For øyeblikket regnes det som et utholdenhetsspill som folk utfører profesjonelt og sosialt. Det er mange fordeler med å spille squash Squash gir mange fordeler fra et helse- og sosialt perspektiv, de som vi skal liste opp nedenfor

Utvikler din aerobe evne

For å oppsummere – squash er virkelig en aktivitet som vil kreve at spilleren jobber hardt. Akkurat det det betyr er at en squashspiller må gjøre en effektiv anvendelse av hjertet. Med tanke på at det er et spill med høy energi, vil hjertet måtte slå hardt og gi mye mer oksygen til musklene dine. Følgelig blir individets aerobe evne bedre. Spillet smelter sammen mange bevegelser – noe som presser kroppens kondisjonskapasitet kontinuerlig.

Hjelper med å gjøre musklene sterkere

De viktigste fordelene ved å spille squash er muskelutvikling. Under et spill må du jobbe hele kroppen for å holde tritt med den andre fyren. Fra lange beinsteg til korte og raske håndhandlinger, et squashspill bruker overdelen i tillegg til underkroppen. Så muskler som ofte ikke blir brukt hardt, ender opp med å jobbe hardt og så ender mye sterkere. Med tiden forbedrer dette kroppens kjernestyrke, noe som gir det et trimt, revet utseende.

Sprenger av fett

Squash kan arbeide hjertet ditt rundt alt mellom 80 og 90 prosent av det høyeste hjerteslaget. Et halvt timers squashspill kan faktisk tillate deg å brenne opp rundt 520 kalorier. Det er en sport der spilleren må jobbe mye hardere i tidsperioder. med alle fysiske øvelser, fortsetter kroppen å brenne kalorier selv etter at den har stoppet. Under en squash -kamp dypper kroppene våre inn i de eksisterende fettreservene. Derfor kan du se hva som vil skje med det ekstra kroppsfettet hvis en gjør squash til en del av livet ditt. Og det er enda andre fordeler ved å spille squash enn det du har lært.

Hjelper med å gjøre kroppen fleksibel

Ved å jobbe med både små og store muskler i kroppen, kan squash gjøre deg i tillegg smidig. Det enkle faktum at aktiviteten kan få deg til å gå utover den vanlige bevegelsen, får deg til å være langt mer kvikk. Siden det er en sport med høy intensitet, kan det imidlertid føre til muskeltetthet (spesielt hvis du har svakere muskler). Og så kan det være best hvis du bruker en strekkrutine hvis du har tenkt å bruke tid på å spille squash en gang i blant.

Forbedrer koordinering

Ballen treffer veggen og kommer tilbake på nesten ingen tid. Betydning i en kamp med squash, du må alltid være klar. Denne “beredskapen” for å takle ballen fungerer på din hånd-øye-koordinering. I tillegg har det en positiv innflytelse på måten lemmene dine samhandler på under et spill. Ved å ta vare på disse finere detaljene, øker squash faktisk din generelle konsentrasjonsevne.

Langt mer kan sies om fordelene ved å spille squash. Men det første du bør gjøre er å plukke opp squash -racketen og begynne å nyte fordelene selv.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta