Grønnsaksliste for fôring av Plecos

G

Dette er en liste over mange grønnsaker og litt frukt som kan gis til plecs. Det er også inkludert noen forslag for å veie grønnsakene ned i tanken.

VIKTIG

1. Sørg for at du har en ID for plec for å sikre at de riktige kostholdsbehovene blir dekket.

2. Det trengs et variert kosthold av grønnsaker+frukt slik at ernæringsbehovet dekkes.

3. Ikke glem å inkludere algewafere, kjøtt og tre, avhengig av arter av plec.

4. Hvis du legger i noe som inneholder huden eller skallet, sørg for å skrubbe det først for å bli kvitt eventuelle sprøytemidler.

STARTLISTE

Dette er en liste over grønnsaker og frukt som er populære blant de fleste plecs. Zucchini/Courgette Agurkerter (avskallet) Søtpotet Grønne bønner Melon/Melon skall

ANDRE GRØNNSAKER OG FRUKT

Eple (ser ikke ut til å være så populært) Asparges Aubergine/Eggplante Avokado Brokkoli/Stengel Butternut Squash+ annen squash Capsicum/Pepper (ikke de varme) Blomkål/stilk Gulrot Kokos Druer Grønnkål/Collard Greens Kiwi Frukt Salat Lima Bønner Mango Sopp (vanlige plekker og gullflekker elsker sopp) la den flyte, de vil nå den. God trening. Papaya Potet Gresskar Spinatspirer Svenske Tomat Yam

De fleste grønnsaker kan gis rå, men hvis du finner ut at ingen er interessert, prøv å blanchere. Ikke la grønnsaker og esp frukt ligge for lenge, ellers kan du ende opp med problemer med vannkvaliteten. Den enkleste tilnærmingen er å legge dem til om kvelden og fjerne dem om morgenen.

FORSLAG TIL NEDVENING VEG

Skje i rustfritt stål (skyv skjeen gjennom grønnsakene) Gaffel i rustfritt stål (det har vært forslag om at plecs har skadet seg selv på gaflene, bruk på eget ansvar) En gummistrikk/stein Sugekapslet Veggie-klips (fiskebutikker selger vanligvis disse) Skrukumber.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta