Heste- og veterinærtilskudd hjelper kroppsbyggere like mye som veterinærmedisiner

H

De fleste av oss har hatt erfaringer med veterinærmedisiner… rett og slett utrolige medikamenter som generelt er rettet mot hester eller hunder… og de påfølgende resultatene har sannsynligvis alltid vært spektakulære. Men når du først begynner, kan konseptet med å innta noe beregnet på våre firbeinte venner være litt skurrende. Du lurer på om du skal ta Winstrol og ender opp med å hoppe 5 fots gjerder, eller om du kommer til å gå på alle fire, tisse på naboens postkasse og jage en kanin hvis du prøver noen av Fidos hormonmedisiner – og tilfluktssted hadde vi ikke alle et øyeblikk på alle fire der det har vært flaut? Stryk det.

Se, det er definitivt en grunn til at veterinærmedisiner er ønsket av mange, og hvorfor det kan være den beste planen å ta ledelsen i løp og utstilling av hesteprestasjoner. Sportshester er vanvittig fantastiske idrettsutøvere. Ikke bare dine typiske veddeløpshester, men dressurhester, hopphester, langrennhester og steeplechasehester, og så mange andre, det er for mange å nevne. I utgangspunktet er disse dyktige idrettsutøverne ikke bare så estetisk tiltalende og så muskelfaste som du er som kroppsbygger, de har en tendens til å være veldig forberedt på ytelse. De fungerer som velsmurte maskiner. Mye av det er genetisk disposisjon, og de har utviklet seg gjennom årene til å bli så kraftige dyr. Men mye har blitt dyrket utover det vanlige nivået av ytelse og kondisjonering ved hjelp av dyreprestasjon og vekstmedisiner og hestespesifikt hestesporttilskudd.

Å ja, disse høvlede homiene er kosttilskuddsjunkies omtrent som deg! Greit, det er de ikke, men eierne deres er det. Faktisk er hesteverdenen rett og slett fanatisk når det kommer til å “få kanten”. Det er egentlig ganske forbløffende at trender i hesteverdenen ligner så mye på hovedtrådene i kroppsbyggingstilskudd. Vi pleier å ta kreatin, hester tar kreatin. Vi tar Gamma-Oryzanol, hester tar GO. Hester tar Glucosamin og Chondroitin, og vi tar det, i tillegg til Hyaluronsyre (hester tok det først) og listen fortsetter og fortsetter.

Tanken er at hester og mennesker ikke er så forskjellige med hensyn til atletiske behov. Mens kroppsbygging kan betraktes som en estetisk aktivitet, vet de av oss som trener alle at i treningsstudioet handler det om å oppnå høyere ytelsesnivåer! Det mest spennende er at det er et supplement som er basert på hesteprestasjonsprinsipper som er som supplementversjonen av vi alle har hatt glede av veterinærmedisinske Anabolics gjennom årene. Det er virkelig det samme når det gjelder kosttilskudd – noe som til nå har vært svært vanskelig å få tak i i bodybuilding-verdenen.

Jeg pleide å tro at å ha et supplement som var like bra som Winstrol og Equipoise er som en AAS, ville være en umulig drøm. Basert på før-trening (energi), trening (anti-fatigue/melkesyreblokkerende egenskaper) og post-workout (restitusjon), er det som veterinær Anabolics – du har en tendens til å få de mest klare resultatene for færrest problemer. Det er et skikkelig “bang for the buck”-tilskudd på samme måte som Winstrol-V og Equipoise er en jævla bra steroidsyklus! Og tro meg, pre-performance- og restitusjonsaspektene ved hestesporttilskuddsverdenen er langt mer avanserte enn den menneskelige siden.

Den menneskelige versjonen av dette hestesportsupplementet heter TridenosenH, jeg tror det fortsatt er litt vanskeligere å finne, men kanskje søk litt på Internett for å se hva du finner på. Tro meg, dette ekteskapet mellom hestesportens supplementsverden og den menneskelige er et fremskritt som har vært lenge etterlengtet, spesielt av meg.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta