Hesteløpsanalyse

H

Greymouth anmeldelse 14. januar

Dette er det første året siden Westland Racing Club har kjørt på Omoto etter at dens egen bane på Hokitika ble tvunget til å stenge av NZ Racing Authority. Klubben hadde et valg mellom racing på KUmara og Omoto, og det var et klokt valg da Kumara-klubben hadde problemer med banen sin med det våte været og ville griser som gravde opp en del av ryggen rett.

Banen på Omoto for dette møtet var en sakte 8 eller sakte 7, noe som ikke var dårlig med tanke på mengden regn i distriktet på søndagen, to dager før dette møtet.

Jeg hadde opprinnelig sortert hestene mine for en tung bane, men måtte bytte noen da det ble så mye bedre.

Her er hvordan jeg gikk;

Race 1-Jeg støttet Grand Express og The Buffer i dette; de kjørte begge den 11. med Grand Express på andreplass og The Buffer på sjuende. Bufferen tapte seks lengder forrige gang og fullførte innen fem lengder fra vinneren, så det var verdt å sette inn. Favoritten Expressive hadde sin fjerde start på ni dager, så jeg flagget henne.

Resultat; Expressive vant og betalte $3,50 og $1,30, The Buffer ble nummer to på $1,50 og Grand Express tredje på $1,50.

Race 2-Wynmoore, Crop og Bruzo var de jeg støttet her med Crop til $4 som den laveste oddsen til trioen.

Wynmoore trodde jeg ville like det langsomme sporet. Crop ble nummer to på Reefton mens Bruzo vant på lørdag. Jeg støttet ham da og bestemte meg for å gå med ham igjen.

Wynmoore satte farten og jeg var sikker på at han kom til å henge på, men Bruzo som var sist ned bak rett kom rett ned på utsiden og vant godt fra Promising og Wynmoore.

Bruzo hadde en rekord på tre seire på elleve starter som var betraktelig bedre enn majoriteten i feltet.

Race 3-Shadow King, Top Laurels og Locally Sauced var de tre jeg støttet her. Jeg skulle backe The Bumper på et tungt spor, men da det kom tilbake til en treg 8, utelot jeg ham. Shadow KIng vant dette og betalte rundt $3,50 for en seier. Top Laurels var skuffende mens Locally Sauced ikke klarte å løpe videre.

Løp 4 – Dette var et dårlig felt, men jeg trodde at My Hugo som vant på lørdagen skulle vinne igjen, men han var skuffet. Are You Cereal vant dette, en jomfru med jomfruvinnere fra lørdag som var kvalifisert til å konkurrere. Are You Cereal hadde bare sin fjerde løpsstart. Han ble nummer fire på Reefton onsdagen før, så han var på en syv-dagers backup. Secret Runner var favoritten; han hadde sin fjerde start på ni dager. Han vant over 2000m på lørdagen og falt tilbake til 1500m denne gangen, noe som satte meg av ham.

Løp 5 – Dette var nok et løp i blandet form, men jeg støttet Ripinroll som hadde endt på fjerde plass på Reefton onsdagen før og kom i mål innen to lengder fra vinneren den dagen. Han kom hjem med nesen her til oddsen 8/1. Vee Twelve ble nummer to. Jeg støttet denne hesten på Reefton, men han falt fra et 2000m løp til 1500m. Billy Mav var den andre hesten jeg støttet, og han var skuffende. Han vant på bane og distanse ved sin forrige start.

Løp 6 – Dette var en vekt for aldersløp for hopper og hopper, men lærlinger kunne kreve. Gå figur! Uansett, i disse løpene går du for de høyest rangerte hestene og i dette løpet var det Ticket to Ride, Torre Del Greco og Dreaming Easy i den rekkefølgen. Torro DEl Greco vant løpet fra Ticket to Ride med Hazelnut på tredjeplass.

Løp 7 – Dette var en åpen affære med gode odds på tilbud. Jeg støttet flere, de var Keep the Cash, O’Shannon, Way Above og Garment.

O’Shannon og Way Above er Kevin Myers trente hester, og jeg måtte backe begge siden de hadde gode odds, mens Keep the Cash på 8/1 var verdt å støtte på et tregt spor. Garment er en kjent våtsporer og gikk fra et 1100m løp på lørdag til et 1500m løp pluss saktesporet og 3 kg lærlingpåstanden kom alltid til å passe henne.

Garment ledet hele veien på 25/1, Way Above ble nummer to også på 25/1, Keep the Cash endte på tredjeplass rundt 9/1

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta