Hestesko – Pitching 1 og 1 Quarter Turn

H

Hvis du bare er en nybegynner i spillet med hestesko, er det første du trenger å gjøre å lære å kaste dem. Hvis du er en profesjonell hesteskokaster, skader det aldri å gå tilbake til det grunnleggende og få spillet tilbake på rett spor. For formålet med denne artikkelen vil vi anta at du er høyrehendt. Hvis du er venstrehendt, bare påfør alt på motsatt måte.

En viktig ting å huske når du leser dette er at hestesko er akkurat som alle andre ferdigheter i livet. Det krever øvelse for å bli nøyaktig. Så hvis du er seriøs med å utvikle denne ferdigheten, vær forberedt på å bruke mange timer på å øve pitchingen. Imidlertid, i motsetning til mange andre idretter, kan dette spillet være morsomt for alle selv om du knapt kan treffe pinnen!

Så det er på tide å hente hesteskoen. Men før du går og kaster den på pinnen, ta en god titt på hvordan du holder den. Det du vil gjøre er å holde hesteskoen på siden som en baklengs “C”. Ta tak i undersiden av hesteskoen slik at den siste knoken ved fingertuppene er på innsiden. Dette vil la fingertuppene krølle seg opp fra innsiden av hesteskoen. Tommelen din vil være på den flate siden av hesteskoen slik at tuppen av tommelen møter tuppen av pekefingeren og langfingeren.

Plasseringen av grepet ditt bør være omtrent midt på benet, eller skaftet, på hesteskoen. Denne typen grep kalles 1 1/4 sving. Dette er et av de beste grepene å bruke for en nybegynner. Dette grepet krever mye mindre håndleddsbevegelse enn andre typer grep. Dette lar pitcheren fokusere mer på kastet enn håndleddet, som vanligvis gir deg mer kontroll. Når du kaster en hestesko med 1 1/4 sving vil du la den ha litt mer fart under kastet. Den beste måten å få en ringer på med dette kastet er å få hesteskoen inn og hekte staken fra høyre side. Den vil være i stand til å hekte innsatsen godt og hjelpe deg med å få ringsignalene til å lande kast etter kast.

Den vanligste feilen når du kaster en hestesko er å tvinge den til å snu seg i luften. Når den kastes riktig, vil hesteskoen gjøre jobben for deg i luften. Hvis du tvinger den til å snu, mister du ikke bare presisjonen på kastet, men du forårsaker også en uvanlig sving i luften som kan få hesteskoen til å lande på siden og rulle. Hensikten her er å få hesteskoen til å lande flatt eller «død» rundt staken.

Nå som du har et grep om hesteskoen er det på tide å se på svingebevegelsen til armen din. Hold hesteskoen rett foran deg i øyehøyde og sikt mot innsatsen. Din fotposisjon er egentlig valgfri. Du kan enten stå med føttene sammen eller med venstre fot omtrent 6 til 8 tommer bak høyre fot. I begge tilfeller vil du at mesteparten av vekten skal ligge på høyre fot. Når du begynner baksvingen, vil du ta hesteskoen og snu den til en vertikal posisjon (som å riste hender). Hesteskoen skal holde seg i vertikal stilling under hele tilbakesvingen. Når hesteskoen passerer høyre ben i oppsvinget, bring hesteskoen tilbake til vannrett eller vannrett stilling. Slipp hesteskoen når den kommer tilbake til en linje mellom øynene og den motsatte staven. Hold håndleddet låst og rett og slipp hesteskoen i en jevn posisjon for å få den til å lande flatt eller “død”.

Nå før du svinger unna her, må vi snakke om føttenes plassering under kastet. Uansett hvordan du startet (føttene sammen eller venstre fot bak), vil du ha en skånsom vektovergang fra høyre til venstre fot. Når tilbakesvingen er på topp, begynn å flytte vekten og gå fremover med venstre fot. Når oppsvinget begynner å passere knærne, bør du ha mest vekt på venstre ben. På denne måten er buen din ikke bare avhengig av armmusklene, men også fjærbevegelsen fra kroppen og bena.

Den viktigste delen av svingen din er deretter oppfølgingen. Etter at du har sluppet hesteskoen, fortsett kastet. Du vil ende opp med høyre arm nesten rett opp i luften og all vekten på venstre fot. Akkurat som enhver annen sport eller ferdighet, kan oppfølgingen gjøre eller bryte skuddene dine.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta