Hva er de beste squashracketene du kan kjøpe?

H

Når man vurderer at squash spilles på over 50 000 baner over hele verden, fremstår det som ingen reell overraskelse å se den blomstrende interessen for tilbehør og produkter som er nødvendige for å spille spillet. Spesielt når det gjelder squashracketer, søker folk alltid etter en som passer dem best. Derfor jobber merkenavn og leverandører av squashutstyr hele tiden med å designe mer sofistikerte varianter av racketer i et forsøk på å imøtekomme kravene til hver spiller, uavhengig av hva han/hun spiller av teknikk, foretrukket vekt og balanse. Det finnes en rekke merkevarer av høy kvalitet som tilbys profesjonelle og lagspillere, det er viktig for dem å vite om de beste racketene som er tilgjengelige.

Hvilke er de beste squashracketene akkurat nå?

Her er en liste over de beste squashracketene for øyeblikket på grunn av deres førsteklasses kvalitet og økende etterspørsel:

Head Liquidmetal 120:

Dette tilbudet fra Head består av en head heavy balance-modell og blant de minst tunge konstruksjonene i high-end racketer på 120g. Liquidmetal 120 er identifisert av grafittmaterialet, som er forsterket ved å legge til varemerket liquidmetal i 4 posisjoner. Liquidmetal 120 skiller seg ut fra resten med minimering av energitap hver gang ballen blir truffet av squashracketen.

Harrow Vapor Squash Racket:

Denne Harrow Vapor har blitt den perfekte avgjørelsen for spillere som ønsker en holdbar racket av høy kvalitet som gjør det mulig for større kommando over skuddene. Med en liten rammestørrelse, en lett sammensetning på 140 g og et hardt eksteriør, kan folk dra fordel av forbedret grep og manøvrerbarhet ved hjelp av Harrow Vapor Squash Racket. AshwaySupernick XL Micro-strengene, som er en av de forskjellige delene av den tunge hodet, garanterer utrolig sprett og slag.

Med alle disse bemerkelsesverdige funksjonene kombinert i en racket, er det ikke rart at racketen støttes av konkurrenter som spiller på alle nivåer i spillet, fra nybegynner til profesjonell i verdensklasse.

Dunlop Airgel 4D Elite:

Marginalt mindre tung enn Harrow Vapor på 135g, Airgel 4D Elite blir sett på som en hetsende squashracket fra Dunlop, og det er også et godt valg for spillere på mellomnivå eller ledende nivå i sporten. Den lette hodedesignen, hodestørrelsen på 500 kvadratmeter og den brede strålen gjør at den er grei å gripe og ha ansvaret for et skudds kraft.

Harrow Jonathan Power Custom Spark Squash Racket:

Harrow Jonathan Power Custom Spark kombinerer de beste elementene man kan ønske seg i omtrent hvilken som helst racket – Konstruksjonen og hodedesignet til Harrow Vapor, forbedret flerfold ved å bruke innsikten til squashlegenden Jonathan Power, som selv er en anerkjent mester av merket Harrow. Denne racketen skiller seg fra resten som et resultat av betydelig kvalitet og utrolig lett konstruksjon, som veier bare 135 g. Det kan godt være grunnlaget som racketer følger de neste årene.

Wilson Blade BLX:

Blade BLX er en lett, men likevel høy ytelse squashracket, en av de nylig lanserte squashracketene fra Wilson og symboliserer mestringen i BLX-baserte racketer som selskapet er kjent for. Veldig lett å bevege seg rundt ved å ha en hodestørrelse på 498 kvm, er Wilson Blade BLX en flott kamp for konkurrenter som søker ekstreme, høyhastighets kamper.

Harrow Stealth Squash Racket:

I tilfelle navnet Harrow har blitt tilknyttet noen form for squashrackett, er det mulig å bli garantert den beste kvaliteten. Dette er helt klart krystallklart fra virkeligheten at profesjonelle spillere som tidligere verden nummer én og squashlegenden Jonathan Power, verdens nummer 17 Adrian Grant, damer verden nr. 2 Raneem El Weleily og kvinners verden nummer 13 Kasey Brown har valgt og godkjent Harrow.

Harrow Stealth Squash Racket er et annet mesterverk fra huset til Harrow som definerer firmaets besluttsomhet når det gjelder å tilby perfekt utformede og langvarige racketer til squashdeltakere på hvert nivå. Litt tettere i strukturen sammenlignet med Harrow Vapor Squash Racket på 145g, og tilbyr en hodebalanse på 375 mm med 27 kg. Supernick Micro -strenger.

Dunlop Airgel Ultimate World Open Racket:

Dunlop Airgel Ultimate -racketen regnes som et egnet alternativ for deltakere på mellom- eller profesjonelle nivåer av sporten. Ved å bruke en ganske lett masse på 137 g som inneholder en hode-tung balanse på 500 kvm, blir denne Dunlop-racketmodellen sett på som en kraft å regne med. Selv om strengene kommer produsentmontert, kan spillerne bestemme seg for å få dem tilpasset ved å betale 30 dollar ekstra.

Dommen:

Blant listen over fabelaktige racketer notert gjennom denne artikkelen, tar Harrow Vapor vårt utvalg som den beste squashracketen. Med tanke på at det er den mest solgte Harrow squash-racketen gjennom tidene, fortsetter Vapor å være uovertruffen med hensyn til de mindre detaljene i strukturen og eksepsjonell holdbarhet.

Etter å ha fullført de to beste squashracketene, blir Vapor tett forfulgt av Harrow Jonathan Power Custom Spark Racket, som oser av finhet i omtrent enhver forstand av ordet og gjenspeiler mestringen til tidligere verdensmester Jonathan Power.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta