Hvordan finne ut om et saltre er skjevt

H

Har du vært frustrert over å prøve å finne den rette salen som passer til hesten din? Det er et vanlig problem med hesteeiere som enten konkurrerer eller bare kjører sti. Og et skjevt tre kan skje med en engelsk sal eller dressursal like enkelt som med en vestlig sal. Western saler er vanligvis kjent for å ha krokete trær. Det er bare å vite hvordan man får øye på et skjevt tre.

Her er et par tips og triks du kan bruke for å få øye på et skjevt tre.

1. Sett salen på en stang, eller et stativ, og se rett ned på midten av salhornet på en western-sal mot baksiden av kantelet. Få hornet til å stille opp til midten av cantle. Hvis du kan stille den opp, så se og se hvordan symmetrien til resten av salen ser ut.

Hvis du må flytte salen rundt, for at hornet skal stå på linje med cantle, så er sjansen stor for at det sitter cockeyed på setestativet for at du skal stille det opp.

2. Hvis du ikke kan se når salen sitter på en stang eller stolstativ, så sett setestangenden ned på gulvet, og se rett ned og stil opp kantelet med hornet.

Så se når du har fått hornet og kantelet på linje, nå veldig nøye uten å flytte salen, sjekk og se om salpanelene går i samme retning som kantelet og hornet. Hvis de ser ut som de skyter av til venstre eller høyre, har du et skjevt saltre.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta