Hvordan velge en squashracket

H

Hvis du vil ta squash eller allerede spille spillet på et eller annet nivå, er den mest avgjørende beslutningen du må ta, hvordan du velger en squashracket. Valget kan imidlertid være utfordrende å gjøre med et stort utvalg av bestselgende merker, som Harrow, tilgjengelig på markedet. Det er mange faktorer involvert i valget av en skikkelig racket, basert på ditt spillnivå og individuelle behov. Hvis du har tenkt på hvordan du skal kjøpe en squashracket, vil denne artikkelen inneholde mange nyttige tips for å hjelpe deg når du skal ut å kjøpe.

Tips om hvordan du kjøper en squashracket:

Hold spillnivået under vurdering. I likhet med andre idretter, spilles squash også på flere ferdighetssett som starter fra nybegynner, går til mellomnivå, avansert nivå og proffnivå. Squashracketen du velger vil avhenge av nivået du har oppnådd i spillet. Hvis du er en rookie, kan de avanserte racketene for profesjonelle, som Harrow Jonathan Power Custom Spark og Harrow Vapor, friste deg, men det vil ikke vise seg å være det riktige utvalget av racketer du kan kjøpe, ettersom du fremdeles har en langt å gå for å nå det nivået.

Det ville være langt bedre å velge en mindre kostbar racket som har mikro- eller monofilamentstrenger med større hull i hullene. Harrow Extreme Squash Racket er et ideelt eksempel, fordi det vil gjøre deg i stand til å holde tritt med den ønskelige væskebevegelsen i hånden. Nybegynnere ville gjort det best ved å begynne med rackere med bred stråle fordi de gjør det lettere å sikte mot en ball sammenlignet med de med smal stråle.

Velg en racket som passer din armlengde. Dette er et annet krav å tenke på når du prøver å finne ut hvordan du kjøper en squashracket. Det er viktig å velge det perfekte grepet fordi en størrelse som ikke matcher, vil gjøre det vanskelig å flytte racketen lett.

Velg formålet med racketen. Du vil sikkert si at du trenger det for å spille squash, men husk at valg av racket skal være slik at det tillater deg i dine svake områder. For eksempel bør spillere som ser ut til å ha problemer med å kontrollere angrepene sine, tenke på å kjøpe en racket som er litt høyere i vekt enn den de brukte før. Det er her en racket som Harrow Extreme kan være det beste valget for nybegynnere og avanserte spillere med sin relativt tyngre struktur på 145g.

Velg et pålitelig merke. Når du ønsker å velge den beste squashracketen, er dette en av hovedreglene du ikke kan ignorere. Du kan få tips om at hvis du finner en behagelig racket, spiller merket ingen rolle, men du bør sørge for at du får et merke som er kjent for sin pålitelighet og høye kundetilfredshet. Et godt eksempel er Harrow, som produserer racketer for alle typer spillere og tilbyr et visst kvalitetsnivå som andre merker generelt mangler.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta