Kaloriskiftende diett Eksempel på måltidsplan

K

En kaloriskiftende måltidsplan høres ut som en komplisert måte å spise på, men i denne artikkelen vil jeg bryte ned hva kaloriskifting er, hvordan og hvorfor det fungerer, og gi et eksempel på en kaloriskiftende måltidsplan. Kaloriskifting er en enkel prosess hvor du endrer og veksler kaloriinntaket ditt ved å spise forskjellige matvarer i veldig spesifikke kombinasjoner. Et eksempel kan være å spise 1000 kalorier en dag etterfulgt av 1400 kalorier neste dag og deretter tilbake til 1100 kalorier og deretter tilbake opp til 1600 kalorier.

Dette ville være et veldig bredt eksempel på kaloriskifte. Det som skjer når du skifter kalorier, er at kroppens stoffskifte blir tvunget til å jobbe hardt enn vanlig fordi den ikke har noen anelse om hvilken hastighet den skal forbrenne kalorier med, så det går i hovedsak i overdrive. En god analogi for dette ville være muskelbygging. Når du løfter vekt må du løfte vekter som enten er mer eller annerledes enn det du tidligere løftet. Hvis ikke er det ingen grunn til at muskelen din skal vokse. For å få muskler til å vokse gir du den konstant stimulans og holder den ut av balanse for å si det sånn. Dette er på samme måte som kaloriskifting fungerer. Hvis det gjøres riktig, kan det sette stoffskiftet i overdrive og få det til å forbrenne flere kalorier og fett enn normalt.

Noen få regler å følge når du følger en kaloriskiftende måltidsplan:

  1. 80 % regel: IKKE spis før du er mett. Over tid vil du vite hvordan dette føles, men spis bare til 80 % mett.
  2. Spis 4-5 måltider: Spis 5-6 mindre måltider i stedet for 3 større måltider
  3. Vann: Drikk MASSE vann. Sikt på halve kroppsvekten i unser.

Eksempel på måltidsplan:

Dag 1:

10.00 1 eple skåret i skiver 1/2 kopp ristede usaltede cashewnøtter 1/2 kopp fettfri cottage cheese

13:30 1/4 lb roastbiff 1 boks tunfisk blandet med litt majones dampet brokkoli/zucchini/squash en kan diett rootbeer

17:30 stekt appelsin roughy filet med sitron pepper og persille 1/4 kopp usaltede valnøtter

20:30 10 små reker m/sitron og cocktailsaus 4 skiver engelsk cheddarost 1/4 kopp pinto bønner

Dag 2:

10.00 Roastbiffsandwich: 2 skiver havrebrød, hjemmelaget roastbiff i skiver (opptil 3 oz.), tomater, isburgersalat, søt hvit løk, 1 ss majones med lavt fettinnhold en diettrotøl når som helst på dagen unntatt om natten.

For resten av måltidene dine kl. 1.30, 5.30 og 8.30 spiser du kun frukt. Du kan spise så mye du vil, men spis BARE til du ikke er sulten, ikke til du er mett! Det er veldig viktig. Du må spise saktere slik at kroppen din har tid til å fortelle deg når den er mett.

Du har lov til å spise pærer, epler, jordbær, appelsiner og plommer

Du kan spise bare 1 frukt, eller du kan kombinere dem alle. Men pass på at du blander dem. Ikke spis bare 1 av dem til de neste 3 måltidene dine.

Dette kan virke rart, men det er en del av CALORIE SHIFTING-programmet. Dette ER basert på en etablert og meget effektiv slanketeknikk som har vist seg å fungere. Forhåpentligvis leser du forklaringen min ovenfor for å lære mer.

Dag 3

10.00 6 strimler røkt bacon (stekt crips) 2 egg omelett med hvitløk og skummet melk

13.00 Den “store” salaten – isburgsalat, blandet babygrønt, roma tomat, søt løk i skiver, oppskåret rød pepper, kuttet zuchini, stekt skinke i terninger, 1 oz utbenet kyllingbryst uten skinn, Lite vinaigrette.

17.00 Man kan diett Rootbeer 6oz kan albacore tunfisk 2 ss. majo 3 mellomstore roastbiffskiver

8:30 Ett hardkokt egg pastrami skiver

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta