Kjøpe hestehopp for å forberede seg til utstillingsringen

K

Hvis du tenker på å konkurrere i jegerhopper A- og B-rangerte show, vil du gjøre alt du kan for å være helt forberedt. Ikke bare trenger du å være forberedt, men hesten din gjør det også, og det betyr at du utsetter dem for så mange show-hopp som mulig. Det er ingenting verre enn å gå inn i utstillingsringen og få hesten til å nekte ved det aller første hoppet. Selv om du ikke har en veldig skummel hest, er det lurt å utsette den for et bredt spekter av hopp, slik at dere begge vet hva de kan forvente. Her er noen ting hopp du bør legge til på treningsarenaen din.

Liverpool

Et Liverpool er utrolig viktig å ha hjemme hvis du planlegger å konkurrere i hoppere eller hestesport på toppnivå. Selv de mest solide hestene har en tendens til å se hardt på vannhopp. Et godt alternativ til vann er å ha en blå presenning som du kan spre ut under hoppet.

Murvegg

Murvegger er faktisk bare trekasser malt for å se ut som murstein. De lyse fargene og solide trekkene kan noen ganger være skumle for hester.

Rull topp

Rulltopper er laget av tre og kan finnes malt i en rekke farger. Imidlertid har hesteutstillinger generelt rulletopper som er dekket av et grønt kunstgress.

Blomster- og børstebokser

Du bør ha rikelig med blomster- og børstebokser med en rekke forskjellige fargede kunstige blomster til hver boks.

Planker og porter

Planker og porter er flotte for å fylle ut hopp og skape et annet utseende for hver hindring. Sørg for at de er varierte både i farge og design.

Når du har alle disse ekstra hoppene, husk å endre dem regelmessig. Du vil at hesten din skal se nye hopp hele tiden, så ved å bytte boks, omorganisere banen og legge til nye blomster, gir du deg selv den beste sjansen til å gjøre det bra når du kommer til utstillingsarenaen. Til slutt, husk å øve på å hoppe veldig enkle, enkle hvite gjerder også – noen ganger er de de skumleste!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta