Mat for mer energi – 10 matvarer som vil gi deg umiddelbar energi

M

Jeg trenger mer energi og jeg er sliten.

Høres dette ut som deg?

I så fall, jeg vedder på at når du føler det slik, tar du vanligvis en brus eller en godteri for å gi deg selv et raskt løft av energi. Hei, du er opptatt, jeg vet. Vi gjør det alle sammen. Det er derfor det er en salgsautomat i mange kontorbygg og pauserom på arbeidsplassen. De vet at vi kommer til å gå tom for energi og trenger å hente meg raskt.

Vi vet at vi sannsynligvis ikke burde velge den lille posen med potetgull og en sjokolade-mandelbar, men vi sier til oss selv at vi trenger noe å holde oss over til middag. Faktisk gir mat energi, det er bare det at søppelmat ikke gir oss den beste kilden til matenergi.

Hva bør jeg spise for å få mer energi?

Her er en liste over naturlige matvarer som vil gi kroppen din energi og utholdenhet:

Druer – Druer har mye magnesium, som omdannes til energi. Druer er enkle å ha med seg rundt og er gode snacks.

Havre – Havre er lastet med næringsstoffer som hjelper til med årvåkenhet og konsentrasjon. En skål med havregrøt om morgenen er en god start på dagen.

Mungbønner – Disse knasende spirene er gode på salater, i supper eller spist rett ut av posen.

Yams/Squash – Yams er fullpakket med vitamin C. De hjelper også med å balansere hormoner og blodsukkernivået. Squash fremmer sunn sirkulasjon og god fordøyelse.

Korn – Korn som hirse, bokhvete, rug, bygg og hvete inneholder sunne B-vitaminer og bidrar til en jevn strøm av energi.

Spirer – Enhver type spire som har blitt spiret er bra for å revitalisere kroppen. De inneholder også antioksidanter, protein, spormineraler og fiber.

Fersken – Fersken er flott for en rask boost av energi, i tillegg til å hjelpe kroppen med å eliminere giftstoffer og regulere avføringen.

Grønnsaker – Ferske grønnsaker (spesielt grønne) inneholder en rekke energigivende B-vitaminer, jern og magnesium. De beste av disse er: brokkoli, spinat og asparges.

Hvetegress – Hvetegress er stappfullt av næringsstoffer, faktisk inneholder det 25 ganger så mye næringsstoffer som grønnsaker. Mange drikker shots av hvetegressjuice som en generell helseforsterker. Du kan også finne den i pulverform.

Solsikkefrø – Crunchy, nøtteaktig og rikelig, solsikkefrø er rike på protein, jern, vitamin B, sink og magnesium.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta