Min innsatsskjevhet for hesteveddeløp

M

Min betting bias, definitivt når det kommer til det viktige spørsmålet – kan du tjene ekte penger ved å satse på hester? – er alltid å velge et lay-spillsystem.

Lay Betting forklart

Lay-betting-hester er en aktivitet som utføres på spillebørsene. Faktisk satser du en hest for å tape, og hvis den gjør det, tjener du litt.

På en måte oppfører du deg som en bookmaker for et løp. Men den største fordelen er at, for eksempel i et løp med 10 løpere, når du legger en bestemt hest for å miste, har du de resterende 9 løperne som alle jobber i din favør!

Leggehester for profitt er nå en viktig hesteveddeløpsstrategi. Og det tar ikke veldig lang tid å lære hvordan du gjør det på en spillebørs.

Men nøkkelen til suksess er åpenbart å velge det vinnende lekeutvalget.

Lay Betting System

Som du vet, er det mange hesteveddeløpssystemer.

Men å satse på hester å tape er absolutt ikke så lett som det høres ut. Kompetanse, kunnskap og dyktighet er nødvendig for å vurdere alle løperne i et løp og deres evner.

Naturligvis finnes det leggingstipsere som tilbyr leggingstjenester, men mange av disse tipserne er ofte enten entusiastiske amatører med dårlig resultatrekord eller erfarne fagfolk som ber om høye avgifter før du kan få tilgang til utvalget deres.

Jeg innser at vi alle ønsker å bruke et vinnende hesteveddeløpssystem, men i likhet med de velkjente hønenes tenner er slike systemer vanligvis vanskelige å finne. Og mange mennesker søker også i det uendelige etter et lønnsomt leggesystem.

Nylig bestemte jeg meg for å finne det mest lønnsomme hesteleggingssystemet. Og jeg tror at jeg nå har funnet den.

En hesteleggingsstrategi må etter min mening alltid ha lav risiko, slik at når et valg mislykkes – dette vil skje noen ganger – blir ikke bettingbanken din ryddet ut av én drastisk feil. Så den gjennomsnittlige oddsen for å legge et utvalg må være lav.

Jeg ønsket også et enkelt hesteveddeløpssystem som ikke krever at jeg bruker noen ekstra penger for å få tilgang til informasjon som jeg må ha for å gjøre valg. Slik informasjon, hvis noen, bør være fritt tilgjengelig.

Og jeg trengte også et verpehestsystem som det tar meg veldig kort tid å sette i gang. La oss si maksimalt 20 minutter om dagen.

Til slutt og viktigst av alt, er det vinnerresultatene som betyr noe.

Så jeg så etter et hesteleggingssystem som er konsekvent lønnsomt. Og før jeg bestemmer meg for å prøve systemet, ønsket jeg å se tidligere og nåværende resultater. Høres det rett ut?

Etter min erfaring er mange hesteleggingssystemer ofte motvillige til å gi sine siste resultater og har en tendens til å fjerne problemet. Det er svært viktig at alle lekesystemer ved hesteveddeløp gir tilgang til resultatene, slik at systemet kan undersøkes nøye.

Så å satse på å miste hester kan være ekstremt lønnsomt hvis strategien er god.

Å legge favoritthesteveddeløpet er en så viktig strategi, og dette betyr at oddsen er lave, noe som alltid minimerer tap hvis det skjer. Og det burde egentlig være grunnlaget for hesteveddeløp.

Hvordan tjene penger på hesteveddeløp?

Dette er et spørsmål som stilles av mange. Svært få finner svaret.

Alt jeg kan si er å se resultatene av dette lønnsomme lekespillsystemet.

Les FAQ og se hvor lønnsomt, men enkelt, dette systemet egentlig er, og prøv det selv. Hvis du ønsker det, kan du alltid “handle med papir” bare for å se hvordan det fungerer.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta