Naturlig Mohair vs Syntetiske Mecates

N

100 prosent mohair brystkrager, mecates og cinchs – Vaquero-stil! En ny Mecate er pen, men en gammel Mecate er vakker. Alle hårpiggene er slitt av, så mønsteret er veldig skarpt og tydelig. Fargene er fortsatt like lyse som dagen den ble laget. Det er litt dander og skitt der den har gnidd mang en hest i nakken, men det gir den bare karakter!

Mohair og Mane hair Mecates er et naturlig alternativ til syntetisk fiber Mecates. De er sammenlignbare i pris, men har en lengre brukstid. Nedenfor er en enkel liste over fordelene ved å ha Mohair eller Mane Hair Mecates:

Manhår/mohair er veldig sterkt, men likevel ikke så tungt som andre materialer, lettere Mecate, lettere hest. Mankehår/mohair, i motsetning til syntetiske materialer, brytes ikke ned av UV-stråling. Manehår/mohair som naturlig animalsk fiber, mykner med alder og bruk. Siden manehår er glatt, hardt og relativt ikke-porøst, holder de seg renere lenger og er lettere å rengjøre når de trenger det. En godt laget, godt vedlikeholdt Mecate vil vare livet ut og lenger. Det er ingenting som er som et godt mankehår/mohair Mecate. De har vekt, men ikke for mye, de er balanserte, og en virkelig god en har et eget liv.

Nedenfor er en liste over ulempene forbundet med syntetiske Mecates:

Nylon (yachtflette og flettet fallskjermsnor), polyester og polypropylen er alle tyngre enn mohair/manehår. Alle syntetiske materialer brytes ned av ultrafiolett stråling fra solen, som gjør at de stivner når de eldes. Mange tror tauene er stive fordi de er skitne og tror å vaske dem løser problemet, men det er faktisk tauet som bryter ned.

Alle syntetiske stoffer og plantefibre (som bomull eller rayon) er litt grove. Dette gjør at svette og skitt kan feste seg til dem og det tar ikke lang tid før de blir skitne. Mohair/ Mane Hair Mecates har en tidløs kvalitet med karakter! De er Mecates å kreve! Når du bestemmer deg for hvilke produkter du skal kjøpe, må du alltid huske på noen få ting. Syntetiske (unaturlige) produkter lages vanligvis billig. Når du sykler vil du ikke bare bekymre deg for at stiften din faller fra hverandre, men du vil at den skal l

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta