New Zealand Horse Racing’s West Coast Circuit

N

Vestkystens sommerhesteveddeløpskrets begynner på 2. juledag med starten av Westports todagers selemøte og avsluttes i midten av januar med galoppmøtene. Noen er mer interessert i seleløpene enn i galoppen og omvendt. Når det gjelder å velge vinnere på begge kodene, er det viktig å holde hodet kaldt og ikke la følelser komme inn i beregningene dine og viktigst av alt ikke bli grådig. Med dette mener jeg ikke la deg lokke til å ta flere spill som Trifectas, First Fours, Quaddies, etc.

Westport Cup er hovedløpet på den første dagen av kretsen som starter 2. juledag. Det er vanligvis vunnet av en veldig god hest, men ikke alltid som et oddeårprosess et overraskende resultat. Formen fra løpet er verdt å følge. Med det mener jeg de tre første hjemmene i Westport Cup vanligvis er blant plasseringene på den andre dagen på Westport og på Reefton Cup-dagen den 30. desember. Seleløp gir massevis av underholdning og mulighet for profitt hvis du klarer å finne noen få vinnere. Husk at de mest favoriserte deltakerne vinner de fleste løpene.

Fullblodsdelen av kretsen begynner 7. januar med Greymouth Jockey Clubs møte på Omoto. Greymouth Cup er dagens innslag. Kevin Myers-stallen har en tendens til å ha god suksess på Omoto.

Neste er Westland Racing Clubs møte på Hokitika den 10. januar med dagens innslag som Miss Scenicland Stakes som er et vekt-for-alder-løp for hopper og hopper.

Den ikoniske Kumara Racing Clubs møte arrangeres 13. januar. Dette møtet tiltrekker seg en stor forsamling av løpsgjengere fra hele Sørøya og noen fra Nordøya. For mange er dette det eneste løpsmøtet de deltar på i året. Kumara Gold Nuggets Handicap er dagens innslag. Dette løpet har blitt vunnet av noen veldig gode hester de siste årene, inkludert Titch som senere vant Auckland cup.

Det siste møtet på kretsen er Reefton Jockey Clubs møte 16. januar med hovedløpet Reefton Cup. Reefton-treffet er vanligvis det første på galoppbanen, men datoene er endret for 2018.

Det er også viktig å merke seg at datoene som er oppført her for fullblodskretsen er for 2018 og endres hvert år.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta