Ryttergaver i massevis

R

Å kjøpe den perfekte gaven til noen som bare elsker hester kan være en utfordring. Å finne den rette barnegaven kan inneholde noe så enkelt som gaven med ridetimer. Søk i lokalbutikken din for lokale oppføringer, ring og be om referanser. Møt treneren på treningsanlegget hans og se en leksjon. Se hvordan de reagerer på hesten og personen de gir leksjonen til. Du vil ikke ha noen som ikke har interesse eller tålmodighet med barnet ditt og hesten din. De må til enhver tid gi sin udelte oppmerksomhet til eleven! Du kan til og med gå på et hesteshow og se trenerne som elever opptrer, gå bak scenen og henge på boden der hestene holdes og observere.

Mange personlighetsinntrykk kan være en øyeåpner. En god trener bør starte nybegynneren på bakkenivå, noe som betyr sikkerhet først. Å lære et barn hvordan man trygt steller, tar tak og handler rundt en stående hest er den beste måten å starte. En annen flott gave å gå sammen med dette er en hjelm. Jeg kan ikke understreke nok viktigheten av en riktig passende hjelm, mange alvorlige hodeskader kan unngås. Selv når et barn bare jobber på bakken med en hest som børsting, plukking, stell etc. kan en hjelm være en god sikkerhetstiltak. Hestetakken må også være riktig type i henhold til hvilken type ridning en person ønsker å gjøre enten engelsk og eller vestlig. Noen hester kan bare rides engelsk, og noen gjør begge veier.

Husk at gode rideferdigheter ikke skjer over natten, vær tålmodig, og du vil vokse til å bli en perfekt rytter. Sørg for å kjøpe en hest i henhold til hvilken type ridning du planlegger å gjøre. Ikke kjøp noen hest uten en kvalifisert veterinærsjekk, dette kan spare deg for penger i det lange løp. Hesteforsikring anbefales alltid også. Tack -tilbehør, saler, puter, hestetepper, hodelag, biter, rideklær, støvler, smykker, samleobjekter, kunst, bøker, treningsvideoer, er også gode gaveideer for både barn og voksne. Selvfølgelig ville en hest også gjøre den ultimate perfekte gaven til alle!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta