Speedicut-støvler – De riktige støvlene kan beskytte hestens ben bedre

S

Å bruke de riktige ridestøvlene er avgjørende for enhver rytter. Men støvler er ikke bare ment for den som rir på hesten. De bæres også i hovedsak av hesten. Hestestøvler bæres av dyret for å beskytte bena mot skader under løp eller reiser. Hestestøvler er vanligvis viklet rundt bena på hesten med føttene avdekket. De fleste av dem er laget av lær eller polstret stoff og kan festes med spenner og stropper.

Få hesten din et sett med speedicuts

Du bør vurdere å skaffe speedicut-støvler til hesten din. Disse støvlene ligner på børstestøvler som brukes for å forhindre riper forårsaket av friksjon når hestens føtter gnis mot bena. I likhet med å børste hestestøvler kan de fungere som beskyttere for generelle formål for å unngå støt og støt, og de kan festes på bak- og forbena mens de festes med borrelås.

Beskytt hestens ben med den beste passformen

Speedicut-støvler er i stand til å beskytte overbena på hesten slik at de plasseres i en posisjon som er høyere sammenlignet med børstestøvler. De skal passe riktig for å hindre at hesten sklir mens hesten er på farten. Pass imidlertid på at stroppene kan justeres til en passende passform som ikke får hesten din til å føle seg ukomfortabel. Støvlene må være lette slik at de ikke hindrer hestens hastighet og bevegelse. Polstrede kan være komfortable, men pass på at de ikke er for tykke fordi den ekstra vekten kan bremse hesten.

Speedicut-støvler bør også velges i henhold til formen og størrelsen på hestens ben for å sikre en tettsittende, men perfekt passform. Med det riktige settet kan du og hesten din være på vei til en morsommere tur eller løp mens du sørger for at dere begge er komfortable.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta