Sportsaktiviteter for barn: hvorfor du bør velge squash

S

Squash er et av de mest karakteristiske spillene da det kan spilles av alle, også barn! I sannhet er squash rett og slett i ferd med å bli blant de beste sportsaktivitetene for ungdom. Den har mange helsemessige fordeler og flere funksjoner som tvinger foreldrene til å oppmuntre barna sine til å spille denne sporten. La oss se nærmere på hvorfor squash er i ferd med å bli en av de beste sportsaktivitetene for barn.

Vet du at squash er utpekt som en av de beste idrettene når det kommer til fysisk form og helse? Definitivt, ifølge Forbes Magazine, er squash den sunneste sporten som har blitt spilt i nyere tid. Likevel kan squash betraktes som en av de sunneste idrettene for ungdom og voksne. Uttrykt i lekmannstermer er squash nyttig for hjertet og lungene, da det krever mye å komme seg rundt. I tillegg øker squash fleksibiliteten i kroppen til spilleren ettersom han må manøvrere seg smidig rundt for å slå ballen. Et tillegg til å merke seg er at det også forbedrer hånd-øye-koordinasjonen og responstiden til spilleren. Videre gir det spilleren kardiovaskulær kondisjon og forbrenner ekstra kalorier (517 kalorier på bare tretti minutter i henhold til Cliffe). Det er også en flott aktivitet fra et psykologisk perspektiv og sannsynligvis en av de beste stressreduserende.

Hvis du har et livlig barn, vil du trene dem i squash. Squash regnes blant de beste sportsaktiviteter for ungdom.

Noen ganger er det vanskelig for barn å tilpasse seg den sosiale verdenen. For ungdommene som føler seg sjenerte for å få venner eller blir trakassert på skolen, kan omgivelsene rundt squashbanene være flotte. En squashbane er blant et av de beste stedene du kan få venner. Ikke bare øker squash selvtilliten til barnet, men kan også hjelpe ham til å finne venner som deler hans egne interesser. Squash er et ikke-voldelig spill, i motsetning til rugby eller fotball, som kan innebære ekstrem tøffing og takling; derfor kan det vise seg å være en av de beste sosialt sunne idrettene for barn.

Foreldre oppfordrer barna sine til å bli med i flere juniorsquashklubber siden de er sikre på barnas sikkerhet. Utstyrt med utstyret og kledd i henhold til spillet, er barna i helt trygge hender. Verneutstyret, vanligvis anbefalt av både sportskoordinatorer og foreldre, vil hjelpe til med å beskytte barn mot å bli skadet, spesielt på de mest sensitive områdene som øynene. Ikke bare det, det kan også hjelpe til med å beskytte barn mot kamper og andre uhell som kan skje mens de leker. Disse gjør squash til de sikreste sportsaktivitetene for barn.

Squash er en ypperlig sport som kan spilles av barn i alle aldre og ferdigheter. Det er morsomt, trygt og kan være svært nyttig for barna dine. Hvis barna dine kjeder seg og bare vil bruke tid på å spille dataspill eller se på TV, oppfordre ham til å bli med i en squashgruppe i stedet. Barnet ditt vil takke deg for det senere.

For utstyret til barna og deg selv, besøk Harrow Squash Shop.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta