Squash Goggle Design og kjøper tips

S

Squashbriller er en form for øyebeskyttelse som bør brukes gjennom ethvert squashspill. Squash -spillerne på toppen av spillet kan slå en ball med en hastighet på opptil 125 km / t – noe som er verdt å beskytte mot. Skaden som kan påføres av en squashball som beveger seg i slike hastigheter er høy og veldig alvorlig. Heldigvis har squashbriller noen flotte designfunksjoner og funksjoner for å holde deg trygg under et spill. Det er mange forskjellige valg på markedet og noen ting du kanskje bør tenke på før du kjøper.

Ulike squashbriller har forskjellige design, for eksempel vil noen knytte rundt baksiden av hodet for en sikker passform, og andre holdes på plass som et vanlig par briller. Det er viktig å huske at hvis du allerede bruker reseptbelagte briller, kan du få briller laget spesielt for dine visjonære behov. vernebriller som ikke forringer ditt perifere syn på banen er avgjørende, ettersom det å skape en blind flekk på banen motvirker begrepet sikkerhet. Selv om et element av stil kanskje er noe du ser etter i et kjøp, er sikkerhet det mest avgjørende aspektet ved vernebriller.

Når du bestemmer deg for hvilke squashbriller du skal kjøpe, kan du ta en titt og se om linsene er ødeleggelsesfrie, og også om de tilbyr tåkeegenskaper. Imidlertid er spray mot tåke tilgjengelig som et rimelig alternativ. Du bør sørge for at størrelsen på brillene passer godt på hodet ditt. Det bør bemerkes at det er juniorstørrelser tilgjengelig for den yngre idrettsutøveren. En flott funksjon å tenke på for et par potensielle ville være at linsene er ripebestandige. Squash er en fysisk sport, og det er tider når brillene dine kommer til å motta støt og riper. Et solid par ripebestandige vernebriller vil sikre at de ikke trenger å byttes regelmessig og at synet ditt ikke svekkes mens du bruker vernebrillene.

Squashbriller bør bli en viktig del av squashutstyret ditt. De er en rimelig løsning på alvorlig skade. Goggles design er sentrert rundt sikkerhet i spillet, samtidig som den gir alle de små innovasjonene du trenger, for eksempel antidugg, komfort og ripebestandighet. Ta deg tid til å se på alle de forskjellige typene og designene som er tilgjengelige, og invester i det riktige paret squashbriller for dine sikkerhetsbehov.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta