Squash -grep – å vite hvordan du griper tak og bytter grep

S

Squashgrep, er begrepet som brukes for å beskrive metodene som brukes for å holde squashracketen under lek, og også materialet som brukes på enden av racketen for å øke grepet. Det er viktig å fullt ut forstå hvordan det å holde racketen din på forskjellige måter påvirker ytelsen din, og hånd i hånd med dette, hvordan det å ha et godt grepsmateriale hjelper.

Vanligvis er metoden du bruker i grepene dine opp til personlige preferanser og hva som fungerer best for deg. Det er imidlertid noen raske tips som kan forbedre grepene dine og forbedre spillet ditt. Å holde grepet mer mot bunnen av racketen har forskjellige fordeler med å holde høyere opp i racketen. Å holde den lave enden av squashgrepet gir økt rekkevidde og innflytelse. Den økte rekkevidden vil hjelpe deg med å nå de skuddene som vanligvis bare kan gli ved racketen din. Det er også noen fordeler med å holde grepet lenger opp i racketen, mer kontroll for en. Racketen vil føles lett, og du vil kunne reagere raskere for fallskudd, raske volleys og mer effektive reaksjoner på de dype ryggveggskuddene.

Det er nødvendig å bytte ut grepet på squashracketen for å holde grepet effektivt. Overbruk kan føre til glatt grep, og dette vil til slutt påvirke ytelsen din. Det er enkelt å bytte squash -tape, men det krever litt undersøkelse å velge hva slags erstatningstape du vil bruke. Det finnes forskjellige typer squashgrepsmaterialer å bruke. Hvis du bare er ute etter litt ekstra masse på squashgrepet ditt for å gjøre det mer behagelig eller lett å holde, er sannsynligvis et tynt overgrep det beste alternativet. Hvis du bytter ut hele squashgrepet, velger du et tykt erstatningsgrep. Når du velger hvilken type squash -gripebånd du vil bruke, se etter funksjoner som klebrighet for bedre grep, og også hvor tørt grepet vil forbli mens det er i bruk. Det er mange stiler og farger som passer din smak, men sørg for at du får riktig type og funksjoner på grepet du velger.

Å være i stand til å holde racketen din tilstrekkelig er nøkkelen til spillet ditt. Å ha et grepsmateriale av god kvalitet vil gi deg en sårt tiltrengt kant i en sport der racketen din er nøkkelen til suksess. grepene er relativt lave i pris og bør byttes ut regelmessig for å sikre profesjonell vedlikehold av utstyret ditt.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta