Squash -strenger – Dynamikk og ytelse

S

Ytelsen til squashracketen din er i stor grad avhengig av squash -strengene dine. Ved å endre egenskapene til squashstrengene dine, kan du forbedre forskjellige aspekter ved ytelsen din, eller skreddersy racketoppsettet ditt etter din spillestil. Det er forskjellige dynamikker og funksjoner å velge mellom, så det er viktig å velge de perfekte squashstrenger for å matche squashutstyret ditt med din spillemetode.

Squash strengspenning kan brukes til din fordel uansett stil. Hvis du er en spiller som lengter etter et kraftigere skudd, vil en løs spenning best passe dine behov. For de som allerede er komfortable med kraften sin, og leter etter mer kontroll eller nøyaktighet, er det å stramme strengene den riktige veien å gå. Squashstrengtykkelse, ofte referert til som måler, måles i millimeter etter diameter. Bruk av en streng med en tynnere diameter gir mer kraft. Tynnere strenger gir mer kraft på grunn av en katapulteffekt som opprettes, som tynne strenger, slik at strengsengen kan bøye og manipulere innover og utover. Å snøre seg opp med en tykkere streng vil ikke bare gi ekstra kontroll, men tykke strenger er også mer holdbare og vil vare mye lenger før det er behov for utskiftninger. Den økte nøyaktigheten er gitt av en mye fastere og mindre håndgripelig strengseng.

Det er viktig å huske at squash -strengene dine vil miste spenning over tid. For de som velger strammere strenger, kan du merke at kontrollen og nøyaktigheten minker over tid, og dette kan delvis skyldes at strengene dine mister utholdenhet. For løsere strenger, etter hvert som strengene blir mer avslappede, vil du begynne å miste kraften i bildene du opprinnelig hadde. Disse problemene kan enkelt løses ved å vedlikeholde utstyret ditt og bytte eller stramme strengene regelmessig. Hvis du er en nybegynner som behersker spillet ditt, eller en proff som polerer dine ferdigheter, bør strengspenning alltid være et element i utstyret ditt som du vedlikeholder regelmessig. Det anslås at strengspenningen vil redusere opptil 10% den første dagen med å bli strammet, og mer over tid, på grunn av bruk under spillet.

Å velge de riktige squashstrengene til racketen din anses å være en av de viktigste faktorene i ditt racketoppsett. Sørg for at du har riktig spenning og måler for spillestilen din, og vedlikehold regelmessig for å sikre konsistensen i spillet ditt.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta