Topp 10 Squash Match -tips for å hjelpe deg med å bli en bedre Squash -spiller

T

1. Hold øynene på ballen –

Nummer én squash tips er ikke ta øynene av ballen, spillet spilles rett og slett for raskt. Se det mens du spiller skuddet ditt, mens motstanderen din spiller skuddet sitt, og fortsett å se ballen mens den går bak deg – hold øynene på squashballen!

2. Slå en god lengde –

Ikke la bildene dine hoppe rundt halvbanen og sitte godt opp for å komme tilbake. Send den mot baksiden av banen og sett motstanderen under press. Å tvinge motstanderen på baksiden av banen begrenser også deres returalternativer. Noter deg hvor skuddene dine blir truffet av motstanderen din, og hvis du ikke skyver dem til baksiden av banen mye av tiden, bruk litt mer tempo eller øk vinkelen litt.

3. Hold deg til veggene –

Som en tommelfingerregel, spill bildene dine nedover linjen, og hold deg så nær sideveggen som mulig. Cross court -skudd har sin plass i spillet, men de åpner alle slags vinkler for motstanderen din, noe som medfører økt risiko. Å spille langs linjen og nær veggen vil virkelig begrense motstandernes returalternativer, noe som gjør deres neste trekk mer forutsigbart.

4. Fortsett å bevege deg –

Å stå flatt og vente på motstandernes returskudd er utilgivelig, og du vil nesten helt sikkert bli straffet. Squash handler om forventning og posisjonering, så du bør alltid bevege deg inn i den beste posisjonen for å returnere motstandernes skudd. Når du allerede er i bevegelse, kan du også akselerere raskere for å komme deg rundt squashbanen. Prøv noen øvelser på kurs for å jobbe med bevegelse og smidighet.

5. Spill kort etter lengde –

Hvis du ønsker å spille et kort skudd foran banen, må du først ta et langt skudd mot baksiden av banen. Dette sender motstanderen til baksiden av banen, og gir dem maksimal distanse for å dekke for å komme tilbake. Tenk på det som å ta kontroll over rallyet og sette motstanderen din der du vil ha den, før du spiller drapsspillet.

6. Bruk hjørnene –

Det er fire hjørner av en squashbane som alltid bør målrettes i hvert skudd. Hvis du kan få skuddet ditt opptatt i et hvilket som helst hjørne, vil motstanderen slite med å spille en aggressiv retur, noe som gir deg kontroll over poenget. For korte skudd fra frontveggen, prøv også å spille først av sideveggen, da dette kan kutte ned vinkelen ballen returnerer til banen i.

7. Vær positiv –

Squash kan raskt bli et veldig frustrerende spill når ting ikke går din vei, men å holde en positiv holdning er avgjørende for å snu ting. Glem hvert dårlige skudd og spill det neste punktet med tillit og positivitet – så hardt som det høres ut når du er imot det!

8. Dominere ‘T’ –

For å dominere et poeng må du utposisjonere motstanderen din så mye som du trenger å utspille dem. Nøkkelen til dette er ‘T’ i midten av squashbanen, den dominerende posisjonen for å nå alle hjørner av banen. Gå tilbake til dette området etter hvert punkt, og spill skudd som lar deg gå tilbake til sonen uten å blokkere motstanderen.

9. Volley det –

Selv om det er mer teknisk risikabelt, er et volley -skudd mye mer aggressivt og vil sannsynligvis vinne deg et poeng hvis det spilles riktig. Dette får motstanderen din til å være på vakt og reduserer tiden til å flytte, og setter deg i førersetet umiddelbart. Bare bruk når muligheten byr seg, men ikke prøv å bruke for mye av volley -skuddet og gjøre uforcerte feil.

10. Bland det sammen –

Å være uforutsigbar i skuddvalget ditt er avgjørende for å få overtaket i en rallysituasjon. Erfarne spillere vil forutsi mest åpenbare skudd, så se etter muligheter for å blande det og sende dem på feil måte, til og med overraske deg selv en gang i blant!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta