Vi introduserer mennesker for squashsporten

V

Squash, i tillegg til å være en saftig grønnsak, er en racket -sportsaktivitet som dateres tilbake til begynnelsen av 1500 -tallet i Frankrike. Generelt banker to spillere med racketer på en firevegget bane en ball mot veggen. Hvis fire spillere spiller sammen, blir det sett på som en dobbeltkamp, ​​omtrent som tennis og andre aktiviteter i racket -sportsbegivenheter. Squash er ikke en olympisk sport, selv om tilhenger av arrangementet har lobbyet for introduksjonen i de olympiske leker. Squash er en godt akseptert jakt som spilles over hele verden, spesielt siden den oftere enn ikke trenger å ha et stort område for å ha det gøy. Et stort antall helseklubber og treningssentre har squashbaner i lokalene.

En squashbane er et lekeområde omgitt av fire veggflater. Retten har en linje på tvers av den som deler opp forsiden og baksiden av banen, samt en halv banelinje som isolerer venstre og høyre håndskillevegger på den bakre banen. Dette skiller spilleflaten i tre bokser. Veggene i squashbanen har definisjon og teknikk. Frontveggen har tre parallelle striper merket og er det ledende lekegulvet. “Utlinjen” fortsetter langs toppen av frontveggen og går nedover sideveggene. Det er ingen ytterligere merker på side- eller bakveggene.

Den første utøveren som tjener i et squash -spill, får avgjøre om han skal servere fra venstre eller høyre serviceboks eller ikke. En av serverens føtter må være i serviceboksen og ikke i kontakt med noen av boksens linjer mens spilleren serverer ballen. Ballen, når den ble servert, må treffe frontveggen rundt servicelinjen og under utlinjen og deretter lande på motsatt side av banen. Den ikke-serverende spilleren kan da finne ut om han skal volleyballen. Hvis serveren vinner poenget, bytter spillerne sider av banen mot neste poeng.

I squash bytter folk på å slå ballen mot frontveggen. Så lenge ballen treffer veggen under omrisset, kan den også treffe side- eller bakveggene. Ballen skal ikke treffe gulvet etter en servering før den treffer frontveggen. Så snart ballen treffer frontveggen kan den sprette bare en gang på gulvet før en spiller må slå den for å returnere den. Ballen kan treffe side- eller bakveggene et ubegrenset antall ganger.

Squash er ofte en kraftig, fartsfylt rekreasjon som krever høy håndbalanse. Selv om den korte beskrivelsen av banen og de grunnleggende reglene kanskje kan være forvirrende for de som ikke er kjent med sporten, så stol på oss, de gir full mening når du står på en squashbane og spenningen i konkurranseevnen tar over.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta